Home Greek News Επιδημία βλαβών στα αυτοκίνητα λόγω… νοθευμένων καυσίμων!

Επιδημία βλαβών στα αυτοκίνητα λόγω… νοθευμένων καυσίμων!

by _
0 comment 104 views

Επιδημία βλαβών στα αυτοκίνητα λόγω… νοθευμένων καυσίμων!

..8/14/2022


Το τελευταίο διάστημα με την αύξηση των καυσίμων, ολοένα και περισσότεροι πολίτες βλέπουν τα αυτοκίνητά τους να παθαίνουν βλάβες στον κινητήρα, λόγω της νοθείας. Παράλληλα, τα συνεργεία γεμίζουν και το κόστος των βλαβών ανέρχεται σε εκατοντάδες ευρώ.

Οι έλεγχοι στα βενζινάδικα είναι σαρωτικοί, ενώ δεν είναι λίγες και η περιπτώσεις που οι ελεγκτές σφράγισαν πρατήρια καυσίμων για αυτό το λόγο.

«Με τα νοθευμένα καύσιμα γίνεται ένας πανικός. Πάρα πολλοί πελάτες, μου έχουν παραπονεθεί και έχουν έρθει εδώ από νοθευμένη βενζίνη», είπε σε τηλεοπτική εκπομπή ο μηχανικός αυτοκινήτου Σπύρος Λογαράς και συμπλήρωσε πως το σύνηθες κόστος για μια ζημιά που προκαλείται στο αυτοκίνητο από νοθευμένο καύσιμο, μπορεί να ξεπερνά και τα 500 ευρώ.

Ο μηχανικός αυτοκινήτων Άρης Γεωργάλης εξήγησε ότι την πρώτη φορά που θα μπει νοθευμένη βενζίνη στο αυτοκίνητο, μπορεί να παρουσιαστούν συμπτώματα που θα εξασθενήσουν όσο το αυτοκίνητο κινείται. Τη δεύτερη φορά ωστόσο, μπορεί και να χαλάσει τελείως , συνήθης η αντλία βενζίνης.

ΠΗΓΗ >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2022/08/blog-post_14.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr