Home ΔΙΕΘΝΗ ΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

ΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

by _
0 comment 541 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣΟΚ: Υπό στρατιωτικό Νόμο πλέον οι ΗΠΑ λόγω έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία!!! ΙΣΧΥΕΙ το ΙΔΙΟ ΠΑΝΤΟY, ακόμη και στην…ΕΛΛΑΔΑ!!!

Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών των ΗΠΑ παρέδωσε ΗΔΗ την εξουσία ελέγχου της δημόσιας υγείας στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ!!!…

Δικηγόρος Tom Callender: Βρισκόμαστε υπό στρατιωτικό νόμο από το 2020 και θα χειροτερέψουν τα πράγματα…ΔΕΝ θα υπάρξουν εκλογές στις ΗΠΑ λόγω αυτής της καταστάσεως…

Οι ΗΠΑ είναι υπό στρατιωτικό νόμο από την έρναρξη της ψευτο-πανδημίας και το έχουμε αποδείξει εδώ στο GreekNewsOnDemand.com!!!…

Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο λαμβάνουν μέτρα για τη στρατιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας!!! Το ίδιο συμβαίνει και στην …Ελλάδα!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Αυγ. 2022 | Αθήναι | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο άρθρο μας με τίτλο Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!! σας είχαμε αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι άνθρωποι που κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουμάντο στις ΗΠΑ μόνο ο Μπάιντεν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά ο κρυφός παρακρατικός μηχανισμός του Βαθέως Κράτους όπως εκφράζεται μέσα από την…FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης) υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑ συναινέσει της εκάστοτε αμερικανικής κυβερνήσεως.

Όταν ο Πρόεδρος Τράμπ πρωτο-κήρυξε την ΨΕΥΤΟ-πανδημία του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊου (του οποίου η ύπαρξις παραμένει…ΑΦΑΝΤΗ, παρά μόνον εντός του περιεχομένου του ψευτο-εμβολίου• ΕΚΕΙ,  δηλαδή, θα «κολλήσεις» τον κορωνοϊό τον…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ σε χιμαιρική και οπλοποιημένη μορφή· ΓΙ ΑΥΤΟ «κολλάνε» κορωνοϊό ΟΛΟΙ οι…ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ) στις 13 Μαρτίου του 2020, αυτό θα είχε τότε σημαντικές επιπτώσεις όχι μόνο για τις ΗΠΑ, αλλά για ολόκληρο τον κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα η Zeee Media πήρε συνέντευξη από τον δικηγόρο Todd Callender. Μίλησαν για τη Συνθήκη για την Πανδημία του ΠΟΥ, την ευλογιά των πιθήκων, την παγκόσμια στρατιωτικοποίηση της υγειονομικής περίθαλψης, τον έλεγχο του ΟΟΣΑ στις χώρες σε όλο τον κόσμο και τι μπορούμε να κάνουμε για να τα τελειώσουμε όλα.

Ο κόσμος επιτέλους είχε την ευκαιρία να δει πίσω από την αυλαία και τώρα είμαστε στα τελευταία μας, είπε ο Callender στην παρουσιάστρια του Zeee Media Maria Zeee. Αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία να σταθούμε απέναντι στις κυβερνήσεις μας και να το σταματήσουμε αυτό.

Ο Todd Callender είναι Αμερικανός δικηγόρος. Έχει εργαστεί στους κλάδους αναπηρίας, υγείας και ασφάλισης ζωής για περισσότερα από 20 χρόνια, εστιάζοντας στη διεθνή σύγκλιση των κινδύνων βιοϊατρικής, νοσηρότητας και θνησιμότητας στο παγκόσμιο νομικό πλαίσιο. Επί του παρόντος είναι ο κύριος ενάγων σε μια συνεχιζόμενη ομοσπονδιακή δίκη σχετικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του Covid για μέλη του στρατού των ΗΠΑ.

Η στρατιοποίησις της δημοσίου υγείας

Στο παραπάνω βίντεο, ο Callender εξήγησε στη Maria Zeee ότι αυτό που τον απασχόλησε περισσότερο σχετικά με την πρόσφατη δήλωση του ΠΟΥ για την ευλογιά των πιθήκων ήταν η χρήση των «μαγικών» νομικών λέξεων: «Επείγουσα ανάγκη για τη δημόσια υγεία διεθνούς ενδιαφέροντος».

Ο Callender πραγματοποίησε αναζήτηση λέξεων στον Νόμο περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2022 και στην προτεινόμενη νομοθεσία για το 2023 (National Defence Authorisation Act for Fiscal Year 2022 and the proposed Act for 2023), χρησιμοποιώντας τον όρο αναζήτησης «δημόσια υγεία». Ο όρος εμφανίζεται σε όλο το έγγραφο και «αν ψάξετε λίγο βαθύτερα, θα διαπιστώσετε ότι η ευθύνη για τη δημόσια υγεία ανήκει στην πραγματικότητα στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, δηλαδή στην Υπηρεσία Υγείας Άμυνας. Και αυτό που δεν ήξερα, έχουμε μια Υπηρεσία Ασφάλειας Δημόσιας Υγείας στις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ — στην πραγματικότητα, υπάρχουν ήδη 6.000 αξιωματικοί εκεί, αυτή είναι μια ένστολη θέση», είπε ο Callender.

Ο Νόμος περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας για το οικονομικό έτος 2022, ο οποίος ορίζει τον προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, αναφέρεται στις εξουσίες έκτακτης ανάγκης, στον Οργανισμό Ασφάλειας Δημόσιας Υγείας και έναν Παγκόσμιο Οργανισμό Ασφάλειας Υγείας. «Ουσιαστικά, η λειτουργία της δημόσιας υγείας αποσπάται από το Υπουργείο Υγείας. Ενώ το Υπουργείο Υγείας παραμένει εμπλεκόμενο, τώρα ελέγχεται από το Υπουργείο Άμυνας και συγκεκριμένα από την Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας της Άμυνας. Αυτό είναι λοιπόν μια στρατιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας», εξήγησε ο Callender.

Ιδού το σχετικό έγγραφο για του λόγου το αληθές >>

Από τότε που ο «Τέντρος ο τρομοκράτης» Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, αντίθετα με τους συμβούλους του ΠΟΥ, δήλωσε ότι η ευλογιά των πιθήκων ήταν μια διεθνής κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία, γνωρίζουμε ότι θα χρησιμοποιήσουν τη διεθνή συνθήκη πανδημίας, επομένως κάθε χώρα είναι συμβατικά δεσμευμένη να κάνει το ίδιο.

Ο Callender εξήγησε γιατί ο Tedros αγνόησε τους συμβούλους του και έκανε τη δήλωση:

«Οι εξουσίες έκτακτης ανάγκης των Ηνωμένων Πολιτειών έληξαν τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους. Έπρεπε να κάνουν αυτή τη δήλωση γιατί για να υποστηρίξουν την αναστολή του Συντάγματός μας, την αναστολή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας –αυτό κάνουν αυτές οι διακηρύξεις– γι’ αυτό έπρεπε να βγάλουν μια νέα».

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ που έπεσε στην αντίληψη τούτου του ιστολογίου ειδήσεων «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) και γι᾽αυτό, στις 02 Αυγούστου 2022, σας είχαμε βγάλει το αποκλειστικό μας άρθρο με τίτλο Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!! γιατί για εμάς ήταν ΟΛΟΦΑΝΕΡΟΝ ΠΛΕΟΝ ότι η κατάστασις εκτάκου ανάγκης, ουχί μόνον εν ταίς ΗΠΑ αλλά και εν παντί τω κόσμω, την οποίαν είχεν πρωτο-κηρήξει ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ, ήτο πλέον λήξασα και έχρηζεν…ανανεώσεως δια την περαιτέρω υποδούλωσιν τόσον των Αμερικανών πολιτών όσον και…ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ!

Η παγκόσμια τυραννία συνεχίζεται, σύμφωνα με τον Callender, και τώρα κινούμαστε προς τον στρατιωτικό-ιατρικό νόμο.

Οι νομικές συνέπειες της επιβολής στρατιωτικού νόμου ποικίλλουν μεταξύ των δικαιοδοσιών, αλλά γενικά περιλαμβάνουν αναστολή των κανονικών πολιτικών δικαιωμάτων και επέκταση της στρατιωτικής δικαιοδοσίας ή του στρατιωτικού νόμου στους πολίτες. Ακόμα κι αν μια κατάσταση πολέμου είναι θεωρητικά μόνο προσωρινή, στην πραγματικότητα μπορεί να διαρκέσει επ ‘αόριστον.

Οι χώρες δεν έχουν κηρύξει στρατιωτικό νόμο όσον αφορά κάποια συγκεκριμένη νομική κήρυξη, αλλά από την αρχή της εποχής Covid, οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στον πληθυσμό έδειξαν ότι ο στρατιωτικός νόμος είναι σε ισχύ.

Η στρατικοποίησις του δημοσίου υγείας και της…ΕΛΛΑΔΟΣ….

Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα προς την ανθελληνική και γενοκτόνο κυβέρνηση Μητσοτάκη: Μήπως, λέμε ΜΗΠΩΣ η Ελλάδα είναι κι αυτή υπο ΣΤΡΑΤΙΩΚΟ ΝΟΜΟ λόγω “κόβιντ” χωρίς να το ξέρουν οι Έλληνες πολίτες και μήπως…ΜΗΠΩΣ αυτή η κατάστασις εκτάκτου ανάγκης στην Ελλάδα έχει παρατεθεί λόγω της ενεργού στηρίξεως της ελληνικής κυβερνήσεως προς την…ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΕΛΕΝΣΚΙ. Ή να το πω αλλιώς, μήπως η ίδια η …ΕΛΛΑΔΑ ευρίσκεται εν εμπολέμω καταστάσει λόγω του Πολέμου στην Ουκρανία που σας δίνει την ικανότητα να παρατείνετε επ’ αόριστον την εν Ελλάδι κατάστασιν εκτάκτου ανάγκης δημοσίου υγείας (που ίσον ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ για την ΕΛΛΑΔΑ), αφού, και αποδεδειμένα πλέον, είναι ο…ΣΤΡΑΤΟΣ που ελέγχει την κατάστηση με τη δημόσια υγεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ καθώς και σε…ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;; Μήπως σας ΒΟΛΕΥΕΙ ο πόλεμος στην Ουκρανία για να συνεχίζετε να ΠΕΡΙΣΤΕΛΛΕΤΕ AKOMH τα συνταγματικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών;;;

Εμείς σας έχουμε ήδη αποδείξει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο «πόλεμος» στην Ουκρανία δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνο η ΕΠΕΚΤΑΣΗ της ψευτο-πανδημίας αφού πίσω από αυτόν είναι οι ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ! Γι’ αυτό στα «παιδιά» του Κλάους Σβάμπ συγκαταλέγονται ΚΑΙ ο Ζελέσκι αλλά ΚΑΙ ο…ΠΟΥΤΙΝ!!!

Διαβάστε επίσης «Συμπτώσεις» – Πούτιν και Ζελένσκι: Δύο όψεις του ΙΔΙΟΥ «νομίσματος» του…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

Για περισσότερες αποδείξεις της επιβεβαιωμένης σύνδεσης μεταξύ της ψεύτικης πανδημίας COVID-19 και του πολέμου στην Ουκρανία, διαβάστε επίσης τα παρακάτω…

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Τρεις μήνες πριν από την αποκάλυψη του Covid σε όλο τον κόσμο, το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ανέθεσε στην Ουκρανία ειδική σύμβαση για «Έρευνα για τον Covid-19»!!!

MEGA ΜΠΟΥΜ!!! – Τα ουκρανικά βιοεργαστήρια ενσωματώθηκαν στο…παγκόσμιο σύστημα ελέγχου μολυσματικών ασθενειών για να έχουν την κάλυψη να φτιάξουν τον…COVID-19!!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! – ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ το αμερικανικό Πεντάγωνο την ύπαρξη όλων αυτών των βιοεργαστηρίων στην ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!!

Ευρωπαϊκά Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων: «Το ξέσπασμα της ευλογίας των πιθήκων φαίνεται να διέρρευσε από εργαστήριο της Ουκρανίας»

Στο άρθρο μας με τίτλο Ελληνίδα ακτιβίστρια στο εμβολιαστικό κέντρο «Προμηθέας» με εισαγγελική παραγγελία: Ο Στρατός φυλάει το μπόλι-βιολογικό όπλο!!! είχαμε αποδείξει αυτό, περι της στρατικοποιήσεως της δημοσίου υγείας και στην περίπτωση της…ΕΛΛΑΔΟΣ όπου γράψαμε τα εξής και δείτε και το σχετικό βίντεο…

Ελληνίς πολίτις επήγεν σήμερον εις το εμβολιαστικόν κέντρον «Προμηθεύς» δια να παραλάβει δείγματα του ψευτο-εμβολίου για τον ψευδο-κορονοϊού κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

 

Στο παρακάτω βίντεο μας δείχνει το έγγραφον της εισαγγελικής παραγγελίας.

Λέγει επίσης τα εξής συγκλονιστικά…

 

«Τα εμβόλια σας ενημερώνω τα φυλάει ο στρατός. Υπάρχει μέσα στο κτίριο κλιμάκιο τριών αξιωματικών αεροπορίας ναυτικού και στρατού που φυλάει το λεγόμενο βιολογικό όπλο.»

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!…

 

Δείτε τώρα την συνέντευξη με τον Δικηγόρο Tom Callender!…


 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr