Home ΗΠΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Αρχηγός CIA: «Θα ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ τον Τραμπ αν κριθεί ένοχος»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Αρχηγός CIA: «Θα ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ τον Τραμπ αν κριθεί ένοχος»

by _
0 comment 134 views
Αρχηγός CIA: «Θα ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ τον Τραμπ αν κριθεί ένοχος»
Αρχηγός CIA: «Θα ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ τον Τραμπ αν κριθεί ένοχος»

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Αρχηγός CIA: «Θα ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ τον Τραμπ αν κριθεί ένοχος»

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Αυγ. 2022 | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο πρώην διευθυντής της CIA και της NSA, Μάικλ Χέιντεν, υποσχέθηκε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα εκτελεστεί αν κριθεί ένοχος για κατασκοπεία.

Ο Χέιντεν και ο συνεργάτης του MSNBC, Μάικλ Μπέσλος, δημοσίευσαν tweet την Πέμπτη προειδοποιώντας ότι το κοινό πρέπει να συνηθίσει στην ιδέα για την εκτέλεση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Μπέσλος δημοσίευσε μια εικόνα των Ρόζενμπεργκ από τη δεκαετία του 1950, σημειώνοντας ότι εκτελέστηκαν αφού καταδικάστηκαν επειδή έδωσαν πυρηνικά έγγραφα στη Μόσχα.

Το tweet ήρθε λίγες μέρες μετά την έφοδο του FBI στο σπίτι του Τραμπ στη Φλόριντα και λίγες ώρες αφότου αποκαλύφθηκε ότι η υπηρεσία φέρεται να έψαχνε για έγγραφα που σχετίζονται με «πυρηνικά όπλα».

Σε απάντηση στο tweet, ο απόστρατος στρατηγός τεσσάρων αστέρων και πρώην διευθυντής της CIA/NSA, Μάικλ Χέιντεν, δημοσίευσε: «Σωστά ακούγεται».



Σε απάντηση στην είδηση για πιθανά έγγραφα που σχετίζονται με πυρηνικά που είχε στην κατοχή του ο Τραμπ, ο 45ος πρόεδρος εξέδωσε μια δήλωση στην οποία έγραφε: «Ο Πρόεδρος Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα κράτησε 33 εκατομμύρια σελίδες εγγράφων, πολλά από αυτά διαβαθμισμένα. Πόσα από αυτά αφορούσαν πυρηνικά; Τα λόγια είναι πολλά!»

Ο πρώην αστυνομικός επίτροπος της Νέας Υόρκης Bernard Kerik, ο οποίος είπε πρόσφατα στους Αμερικανούς ότι το Βαθύ Κράτος μπορεί να προσπαθήσει να σκοτώσει τον Τράμπ, δημοσίευσε ένα άρθρο στο Fox News σχετικά με το tweet του Hayden.



«Σας είπα ότι θα έρθει!» έγραψε ο Κέρικ.

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr