Home Greek News Τώρα προσπαθεί η ΕΥΠ του Μητσοτάκη να κατασκοπεύσει τους…ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ! Ένας από αυτούς μια γυναίκα στέλεχος που κατηγορεί τον ΡΟΥΜΠΑΤΗ για σεξουαλική παρενόχληση!

Τώρα προσπαθεί η ΕΥΠ του Μητσοτάκη να κατασκοπεύσει τους…ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ! Ένας από αυτούς μια γυναίκα στέλεχος που κατηγορεί τον ΡΟΥΜΠΑΤΗ για σεξουαλική παρενόχληση!

by _
0 comment 155 views

Τώρα προσπαθεί η ΕΥΠ του Μητσοτάκη να κατασκοπεύσει τους…ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ! Ένας από αυτούς μια γυναίκα στέλεχος που κατηγορεί τον πρώην διοικητή της ΕΥΠ, ΓΙΑΝΝΗ ΡΟΥΜΠΑΤΗ, για σεξουαλική παρενόχληση!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Aug. 2022 | Αθήνα | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μετά την επιστολή-φωτιά την οποία πρώην στέλεχος της ΕΥΠ, το οποίο μετατάχθηκε βιαίως και παρανόμως στην ΕΛ.ΑΣ. από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχει απευθύνει στα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου, εκθέτοντας το σύνολο των ψευδών που η Ν.Δ. και ο Πρωθυπουργός προσωπικά έχει ξεστομίσει προς τον ελληνικό λαό, για τον πραγματικό χαρακτήρα της ΕΥΠ επί διοικήσεως Π. Κοντολέοντος, ένα ακόμη ντοκουμέντο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταδεικνύοντας πως εκτός από ηθικές, υπάρχουν και ποινικές ευθύνες προσώπων και πρέπει να αποδοθούν άμεσα.

Συγκεκριμένα, πρώην υπάλληλοι της ΕΥΠ, οι οποίοι αφού χαρακτηρίσθηκαν «ανεπιθύμητοι», μετατάχθηκαν από την Διοίκηση του κ. Μητσοτάκη στην ΕΛ.ΑΣ. εν μία νυκτί, έχοντας απωλέσει την επιχειρησιακή τους ιδιότητα και τελώντας σε θέσεις-ψυγεία διοικητικών/γραμματειακών καθηκόντων, καταγγέλλουν απόπειρα παγίδευσης των προσωπικών τους τηλεφωνικών συσκευών, με μηνύματα από άγνωστους αποστολείς, τα οποία εμπεριείχαν συνδέσμους (links), που επιτρέπουν σε κακόβουλα λογισμικά να υποκλέψουν το σύνολο των αρχείων και επικοινωνιών της παγιδευμένης συσκευής! 

Δυστυχώς για τους αποστολείς, τα συγκεκριμένα στελέχη τυγχάνει να ήταν υποψιασμένα και εκπαιδευμένα από την ίδια την ΕΥΠ που εν συνεχεία τους απομάκρυνε ως «ανεπιθύμητους» -παρότι ο Λευτεράκης ο Οικονόμου είπε στην Βουλή ότι «θα πάρουμε από την ΕΥΠ αξιόλογα και έμπειρα στελέχη για την ενίσχυση της Ασφάλειας στην Συλλογή και Ανάλυση Πληροφοριών»- και έτσι τα στελέχη αυτά δεν έπεσαν στην παγίδα να ανοίξουν τους συνδέσμους. Ωστόσο, φρόντισαν να κρατήσουν φωτογραφικά στιγμιότυπα-αποδείξεις της επίθεσης και στη συνέχεια, διέγραψαν τα επίμαχα μηνύματα.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι μεταξύ των υπαλλήλων που βρέθηκαν στο στόχαστρο αυτών που τελικά έχουν προμηθευτεί το κακόβουλο λογισμικό είναι και η επιχειρησιακή υπάλληλος η οποία έχει καταθέσει μήνυση κατά του πρώην διοικητή της ΕΥΠ Ιωάννη Ρουμπάτη, για σεξουαλική παρενόχληση… Υπόθεση η οποία -παραδόξως και παρά τις τότε υποσχέσεις του κ. Μητσοτάκη για άμεση διερεύνησή όλων των σχετικών καταγγελιών και άπλετο φως- παραμένει ακόμη στα χέρια κάποιου εισαγγελέα χωρίς καμία εξέλιξη και κοντά στην παραγραφή… Σε πρώτη φάση, η μηνύουσα έλαβε στο προσωπικό της κινητό ένα μήνυμα κάπως απειλητικό. Εν συνεχεία και προφανώς επειδή δεν έπεσε στην παγίδα να ανοίξει τον σύνδεσμο, έλαβε ένα μήνυμα από μία υποτιθέμενη ομάδα με την επωνυμία “METOOGREECE”, το οποίο ήταν ευχαριστήριο για την ανάδειξη της υπόθεσής της.



Και εδώ έρχονται μερικά αμείλικτα ερωτήματα που ο κοινός νους δεν γίνεται να μην θέσει: 

Πρώτον: Ποιος γνώριζε τα πραγματικά στοιχεία της μηνυούσης ώστε να της απευθυνθεί, αρνητικά και θετικά;

Δεύτερον: Ποιος γνώριζε το προσωπικό κινητό της μηνυούσης και έκανε χρήση μηνυμάτων για να το παγιδεύσει;

Τρίτον: Ποιος είχε ενοχληθεί από την κατάθεση της μήνυσης ώστε να προβεί σε αυτού του είδους την επίθεση;

Τέταρτον: Δεδομένου πως η δικαστική έρευνα για την συγκεκριμένη καταγγελία τελεί σε εξέλιξη, ποιος φοβόταν την μηνύουσα και είχε επιχειρήσει να χακάρει το κινητό της ώστε να βάλει στο χέρι τα αρχεία και τις επικοινωνίες της; Ή ακόμη, ποιος και για λογαριασμό τίνος αποπειράθηκε να το πράξει;;



Η μεταχείριση της υπαλλήλου από την Διοίκηση ΕΥΠ του κ. Μητσοτάκη αλλά και συναδέλφων της που είχαν την ίδια τύχη, δηλαδή απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους και εξορίσθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ., έχοντας επίσης λάβει μηνύματα παγίδες στα κινητά τους, δείχνει προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ας σταματήσουν τα ψεύδη και οι δικαιολογίες: Το Predator είναι ήδη εδώ!

Κύριε Ντογιάκο μήπως θα έπρεπε να κληθούν και υπάλληλοι της ΕΥΠ που δέχθηκαν τέτοιου είδους επιθέσεις; Μήπως είναι αλήθεια αυτά που κυκλοφορούν από δημοσιογράφους ότι αυτού του είδους οι υποκλοπές είχαν ξεκινήσει από το 2017 επί εποχής ΣΥΡΙΖΑ-Ρουμπάτη; Μήπως ο Ρουμπάτης έδινε όπως λένε οι Συριζαίοι γύρω από τον Τσίπρα τακτική πληροφόρηση και στον κ. Μητσοτάκη χωρίς φυσικά να το γνωρίζει ο Τσίπρας γι αυτό και τώρα επί κυβέρνησης Μητσοτάκη έχει μια ιδιάζουσα ασυλία και κάλυψη στην δικαιοσύνη; Λέμε μήπως; 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr