Home Greek News ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – Εξεταστική Επιτροπή και ακολουθεί Ειδικό Δικαστήριο…

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – Εξεταστική Επιτροπή και ακολουθεί Ειδικό Δικαστήριο…

by _
0 comment 151 views

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ


Εξεταστική Επιτροπή και ακολουθεί Ειδικό Δικαστήριο…

Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο, στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, Σεπτέμβριο 2018, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, υποσχόταν στον ελληνικό λαό ότι μόλις γίνει Πρωθυπουργός (έγινε μετά από 10 μήνες) θα βάλλει τέλος στον “κατήφορο που διαρκεί περίπου 4 χρόνια και στο κλείσιμο μιας γκρίζας εποχής που οι Έλληνες θέλουν να αφήσουν πίσω τους»!

Μίλησε για σκιά μεγάλου εθνικού πένθους, με ανοιχτές εθνικές πληγές και πως η συγκυρία μετατρέπεται σε μια θλιβερή επιλογή μιας αποτυχημένης κυβέρνησης!

Επικαλέστηκε, ότι το “συμβόλαιο τιμής και εμπιστοσύνης μεταξύ κοινωνίας και κράτους ” που υπογράφει με τον ελληνικό λαό από την Θεσσαλονίκη και που μπορεί να υλοποιήσει η ΝΔ ως κυβέρνηση, έχει ως χαρακτηριστικά:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%ce%b9%ce%bc%cf%89/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr