Home ΔΙΕΘΝΗ Η ενημέρωση για τις κατευθυντήριες γραμμές Covid του CDC επιτρέπει επιτέλους στα «άτομα» να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις – Τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν την ίδια ανοσία με τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα!!!…

Η ενημέρωση για τις κατευθυντήριες γραμμές Covid του CDC επιτρέπει επιτέλους στα «άτομα» να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις – Τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν την ίδια ανοσία με τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα!!!…

by _
0 comment 133 views

 


Image Credit: d3sign / Getty

Η ενημέρωση για τις κατευθυντήριες γραμμές Covid του CDC επιτρέπει επιτέλους στα «άτομα» να λάβουν τις δικές τους αποφάσεις –

Τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν την ίδια ανοσία με τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα!!!…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 12 Αυγ. 2022 | Αθήνα | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η νοοτροπία της λατρείας του Covid φαίνεται να εξαφανίζεται…

Το CDC εξέδωσε μια νέα «Καθοδήγηση για την ελαχιστοποίηση του αντίκτυπου του Covid-19» την Πέμπτη, παραδεχόμενο συγκλονιστικά αυτό που πολλοί Αμερικανοί απέφευγαν ή ακόμα και αποκλείονταν στο διαδίκτυο επειδή το έλεγαν.

Το NPR (National Public Radio, το μεγαλύτερο ραδιώφωνο στις ΗΠΑ) κυκλοφόρησε αρχικά ένα πρώτο θέμα στην ενημέρωση που έγραφε: «Η νέα καθοδήγηση Covid-19 από το CDC επικεντρώνεται σε μεμονωμένες αποφάσεις», προτού την αλλάξει σε μια πιο φιλική προς το φιλελεύθερο έκδοση «Με νέες οδηγίες, το CDC τερματίζει το τεστ για παραμονή για τα σχολεία και χαλαρώνει τους κανόνες Covid» («With New Guidance, CDC Ends-to-Stay For Schools and Relaxes Κανόνες Covid”).

Η λέξη «άτομο» χρησιμοποιείται στην πραγματικότητα περίπου δέκα φορές στην ενημερωμένη καθοδήγηση του CDC για τον Covid-19.

Μερικά από τα πράγματα που περιλαμβάνονται στις νέες συστάσεις του CDC περιλαμβάνουν τη χρήση μάσκας μόνο αφού εκτεθούν στον Covid ή είναι θετικοί, τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν την ίδια ανοσία με τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα και τα άτομα χωρίς συμπτώματα δεν χρειάζεται πλέον να ελέγχονται.

Όπως είπε ο Δρ Marcus Plescia, επικεφαλής ιατρός για την Ένωση Υπαλλήλων Υγείας της Πολιτείας και της Επικράτειας, «Αυτό είναι σύμφωνο με το πού βρισκόμαστε στην πανδημία αυτή τη στιγμή. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλές πολιτειακές ή τοπικές δικαιοδοσίες που αισθάνονται ότι θα χρειαστεί να αρχίσουν να δίνουν εντολές».

«Με βάση τα τελευταία… δεδομένα, είναι περίπου το 95% του πληθυσμού», εξήγησε η Γκρέτα Μασέτι του CDC. «Και έτσι είναι πραγματικά πολύ λογικό να μην διαφοροποιούμε», αφού πολλοί άνθρωποι έχουν κάποια προστασία από σοβαρές ασθένειες.

Δείτε εικόνα >>

Είναι πολύ κρίμα που ολόκληρη η αμερικανική οικονομία, καθώς και οι οικονομίες όλων των χωρών του κόσμου, και η καθημερινή ζωή σχεδόν κάθε πολίτη αυτών των χωρών διαταράχθηκε σοβαρά χάρη στα αντιλαϊκά lockdown.

Το χειρότερο μέρος αυτής της διεθνούς απάτης είναι το μέρος όπου λέει ότι τα μη εμβολιασμένα άτομα έχουν την ίδια ανοσία με τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα. ΤΙ;;;!!! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞ-ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΕΣΗ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ…ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ…ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΙΥΝ…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;;;!!

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ, ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΠΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙΑ;;;!!! ΤΑ ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΦΟΥ ΠΗΓΑΝ ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ!!! ΑΠ’ Ο, ΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ…ΘΑΝΑΤΩΝ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “COVID”, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ…ΜΠΟΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ-ΕΛΙΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ‘ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ.

ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΝΕΝΟΗΜΕΝΟ ΒΗΜΑ (ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΜΠΟΛΙ) ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ…ΤΣΑΜΠΑ;;; ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ CDC ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΟΛΟΙ!!!

Δείτε όλο το έγγραφο του CDC ΕΔΩ >> https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/71/wr/mm7133e1.htm?s_cid=mm7133e1_w

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr