Home ΗΠΑ Για…ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ πλέον η Νάνσι – Η Πελόζι δηλώνει ότι η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας είναι μια από τις πιο…ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο

Για…ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ πλέον η Νάνσι – Η Πελόζι δηλώνει ότι η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας είναι μια από τις πιο…ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο

by _
0 comment 126 views
Για…ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ πλέον η Νάνσι – Η Πελόζι δηλώνει ότι η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας είναι «μια από τις πιο…ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο»
Για…ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ πλέον η Νάνσι – Η Πελόζι δηλώνει ότι η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας είναι «μια από τις πιο…ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο»

Η Πελόζι δηλώνει ότι η κομμουνιστική δικτατορία της Κίνας είναι μια από τις πιο…ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο…

11 Αυγ. 2022 | Ιωάννης Κουντούρης


Η Κίνα είναι μια από τις «πιο ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο» σύμφωνα με την Πρόεδρο της Βουλής Νάνσι Πελόζι (D-CA), η οποία αντιμετώπισε αντιδράσεις την Τρίτη μετά από μια ανησυχητική συνέντευξη στο NBC News, στην οποία ῾συσσώρευσε῾ επαίνους για την κομμουνιστική Κίνα.

Οι δηλώσεις της Πελόζι έχουν επικροτηθεί ως «τρομακτικές» και «ηλίθιες» στο διαδίκτυο, με άλλους να εγείρουν το ερώτημα κατά πόσον έχει διακυβευθεί η υπόληψή της. Η συνέντευξη της Πελόζι στο NBC News στις 09 Αυγούστου ακολούθησε την επίσκεψή της στην Ταϊβάν την περασμένη εβδομάδα, η οποία πυροδότησε ημέρες έντονες κινεζικές στρατιωτικλες ασκήσεις που περικύκλωσαν το νησί.

«Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε την πολιτική της μιας εννιαίας Κίνας. Πηγαίνουμε εκεί για να αναγνωρίσουμε ότι η πολιτική μας είναι το status quo (καθεστηκυία τάξις). Δεν υπήρχε τίποτα ενοχλητικό για αυτό», είπε η Πελόζι. «Ήταν απλώς για να πούμε ότι η Κίνα είναι μια από τις πιο ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο».

Η Rebeccah Heinrichs Senior Institute του Hudson απάντησε: «Πολύ ντροπιαστικό. Έπρεπε να εννοούσε την Ταϊβάν – όλη τη διαφορά στον κόσμο».

«Η Κίνα αυτή τη στιγμή κλειδώνει τις θρησκευτικές μειονότητες σε μαζικά στρατόπεδα εγκλεισμού και διαπράττει γενοκτονία εναντίον τους», απάντησε η εκπρόσωπος Vicky Hartzler (R-MO). «Αλλά ο Πρόεδρος Πελόζι πιστεύει ότι είναι μια από τις πιο ελεύθερες κοινωνίες στον κόσμο; Αυτή είναι προπαγάνδα του #ΚΚΚ».

Ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ στον Λευκό Οίκο, Στίβεν Τσουνγκ, απάντησε: «Είναι ενοχλητικό να βλέπεις οποιονδήποτε, πόσο μάλλον εκλεγμένο αξιωματούχο, να επαναλαμβάνει τα σημεία συζήτησης του Κινεζικού Κομμουνιστικού Κόμματος. Είναι σχεδόν σαν να έχει διακυβευτεί το όνομά της».

Διαβάστε επίσης το χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Ωπααα!!! – Ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της Ταϊβάν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ΜΕΤΑ την επίσκεψη Πελόζι στη χώρα!!! που ίσως ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ αυτές της σοκαριστικές δηλώσεις της «κας»…ΝΑΝΣΙ….

_______________

Με πληροφορίες από  >> https://newspunch.com/pelosi-declares-chinas-communist-dictatorship-is-one-of-the-freest-societies-in-the-world/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr