Home ΔΙΕΘΝΗ Ωπααα!!! – Ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της Ταϊβάν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ΜΕΤΑ την επίσκεψη Πελόζι στη χώρα!!!

Ωπααα!!! – Ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της Ταϊβάν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου ΜΕΤΑ την επίσκεψη Πελόζι στη χώρα!!!

by _
0 comment 235 views

Ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της Ταϊβάν βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου και τούτο ΜΕΤΑ την επίσκεψη Πελόζι στη χώρα!!!

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΛΕΙΔΙ που προετοίμαζε τη Τάιβαν για…ΠΟΛΕΜΟ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 10 Αυγ. 2022 | 14:56 | Αθήνα | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ταϊπέι: Εν μέσω κλιμάκωσης της στρατιωτικής έντασης μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν, ο αναπληρωτής επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας της τελευταίας, Ou Yang Li-Hsing, βρέθηκε νεκρός στις 06 Αυγούστου 2022 σε δωμάτιο ξενοδοχείου το πρωί του Σαββάτου.

Το σώμα του Ou Yang Li-hsing, ο οποίος υπηρέτησε ως αναπληρωτής επικεφαλής του στρατιωτικού Εθνικού Ινστιτούτου Επιστήμης και Τεχνολογίας Chung-Shan, ανασύρθηκε από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στη νότια Ταϊβάν. Διενεργείται έρευνα για τα αίτια του θανάτου του.

Όπως αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, ο Ou Yang ήταν σε επαγγελματικό ταξίδι στη νότια κομητεία Pingtung. Νωρίτερα αυτό το έτος, είχε αναλάβει τη θέση του αναπληρωτή επικεφαλής για την επίβλεψη διαφόρων έργων παραγωγής πυραύλων για την ενίσχυση της στρατιωτικής μαχητικής ισχύος της Ταϊβάν εν μέσω αυξανόμενης απειλής από τους κινέζους ομολόγους.

Ο θάνατός του έρχεται καθώς το Πεκίνο προχωρά με ασκήσεις με στόχο τον αποκλεισμό και την τελική εισβολή στο δημοκρατικό νησί μετά την επίσκεψη της προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ, Νάνσι Πελόζι, εξόργισε την κινεζική κυβέρνηση.

Αξίζει να αναφέρουμε εδώ ότι η Κίνα είχε εκτοξεύσει πυραύλους πάνω από την Ταϊβάν για πρώτη φορά την Παρασκευή, κλιμακώνοντας έτσι τις εντάσεις στην περιοχή μετά την άφιξη της προέδρου της Βουλής των ΗΠΑ Νάνσι Πελόζι στην Ιαπωνία.

Η Πελόζι συναντήθηκε με τον Ιάπωνα πρωθυπουργό Φούμιο Κισίντα για συζητήσεις σχετικά με τα στενά της Ταϊβάν. Νωρίτερα, η Κίνα είχε εκτοξεύσει πυραύλους μόνο στα ύδατα που περιβάλλουν το δημοκρατικό νησί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο θάνατος του Ou Yang Li-Hsing έγινε σχεδόν αμέσως ΜΕΤΑ την επίσκεψη της Nancy Pelosi στη χώρα του!!! Δηλαδή, αν θέλετε τη γνώμη μας, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ  ΑΝΘΡΩΠΟ-ΚΛΕΙΔΙ που προετοίμαζε τη Τάιβαν για…ΠΟΛΕΜΟ με τη ΚΙΝΑ!!!…

______

ΠΗΓΗ Α’ >> https://sambadenglish.com/taiwans-defence-ministry-deputy-head-found-dead-in-hotel-room/

ΠΗΓΗ Β’ >> https://www.ndtv.com/world-news/heart-problems-caused-death-of-taiwan-missile-production-official-report-3230562

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr