Home Greek News ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-GATE ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΓΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-GATE ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΓΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

by _
0 comment 127 views

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ-GATE (-ΓΚΕΪΤ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ ΓΙΑ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

E-mail: [email protected]

Ιστολίδα: www.egerssi.gr

Οι τηλεφωνικές υποκλοπές στην πολιτική ζωή του τόπου είναι συνηθισμένο φαινόμενο! Αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση!

Είναι το “φρούτο” των κυβερνήσεων της Μεταπολιτεύσεως, της παρακολούθησης δηλαδή, απόλυτα “δημοκρατικά”, των πολιτικών τους αντιπάλων και όσων ήταν αντιφρονούντες προς τις πολιτικές τους!

Σε ένα τέτοιο τεράστιο σκάνδαλο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων ενεπλάκη τη δεκαετία του ΄90 ο πατέρας του σημερινού Πρωθυπουργού, Πρωθυπουργός εκείνη την εποχή Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!

Το σκάνδαλο “Μαυρίκη” εκείνη την εποχή ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και τα λοιπά Μέσα!

Ο Χρήστος Μαυρίκης ήταν ένας υπάλληλος του κρατικού τότε ΟΤΕ και ο οποίος κατά τον Απρίλιο του ΄93 κατήγγειλε στα ΜΜΕ, πως με κυβερνητική εντολή υπέκλεπτε συνομιλίες πολιτικών αντιπάλων του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη!…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bc%ce%b7%cf%84%cf%83%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%ba%ce%b7%cf%83-gate-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b7%cf%80%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b5%ce%b5-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b1/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr