Home Greek News Επιστολή-κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την ελληνική κυβέρνηση θέτει αυστηρότατη προθεσμία ενός μήνα για το ξεκαθάρισμα της πολιτικής του Μεγάρου Μαξίμου και της ΕΥΠ ως προς τη χρήση του λογισμικού παρακολούθησης Predator

Επιστολή-κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την ελληνική κυβέρνηση θέτει αυστηρότατη προθεσμία ενός μήνα για το ξεκαθάρισμα της πολιτικής του Μεγάρου Μαξίμου και της ΕΥΠ ως προς τη χρήση του λογισμικού παρακολούθησης Predator

by _
0 comment 109 views

Ακολουθούν μερικά υποκριτικά για goyim (γκοϊμ) απο έγκυρες πήγες τους:

Επιστολή-κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την ελληνική κυβέρνηση θέτει αυστηρότατη προθεσμία ενός μήνα για το ξεκαθάρισμα της πολιτικής του Μεγάρου Μαξίμου και της ΕΥΠ ως προς τη χρήση του λογισμικού παρακολούθησης Predator.

Η επιστολή, μεταξύ άλλων, υπογραμμίζει τη σοβαρότητα των πληροφοριών για παρακολουθήσεις (και) δημοσιογράφων, δικαιώνοντας -εμμέσως πλην σαφώς- το αίτημα της «δημοκρατίας» για τη διεξαγωγή ειδικής έρευνας σχετικά με την παγίδευση των e-mails του εκδότη και συνεργατών της, καθώς και 17 Ελλήνων βουλευτών, τουλάχιστον ως το φθινόπωρο του 2019.

«Οι στοχευμένες “διαρροές” του προπαγανδιστικού μηχανισμού της ΝΔ για τον Νίκο Ανδρουλάκη, επιβεβαιώνουν τους χειρότερους φόβους μας: Οι αυτουργοί των παρακολουθήσεων συνδέονται με πρακτικές μαφίας», σημειώνει ο Αλέξης Τσίπρας με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

«Ο κ. Μητσοτάκης να κλείσει τη βάνα του οχετού, πριν πνιγεί μέσα του ο ίδιος», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ (αυτός δεν ειναι που έλεγε για ναζι φασίστες ακριβώς τα ίδια με τους ελληνόφωνους?).

—–

Μεταξύ άλλων γιατί δεν έγινε το ίδιο με την Χ.Α ?

Στο μεταξύ οι ελληνόφωνοι μεσώ άναρχο-συμμοριτών εδώ και χρόνια :

Παρακολουθούν email,μηνύματα στο facebook και τηλεφωνά ,ακομα και τι post βάζεις στο facebook και ανάλογα μιδενιζουν την απηχησή (αυτός ειναι και ο λόγος που στα λινκ μπαίνει ένας κωδικός του τύπου fbclid-3DIwAR3-tmVMD5AKWHwsHMX8 ) που ειναι η φερόμενη δικαιοσύνη ?

Επιστολή-κόλαφος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την ελληνική κυβέρνηση (!)ελληνική κυβέρνηση? εμείς ελληνόφωνους βλέπουμε πάντως απο το 2015 να χειραγωγούν ακομα και αποτελέσματα αναζητητής και να βαζουν τα άναρχο_ork τους να συκοφαντούν ενοχλητικούς ακομα και γιατρούς που έλεγαν κατα των μπολιασμάτων χωρίς να ειναι γιατροί οι ίδιοι, δηλαδή αυτα τα άναρχο-ork τους που εμφανίζονται παντού για να μην φαίνονται οι ίδιοι, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή που χρηματοδοτεί εγκληματικές οργανώσεις των ελληνόφωνων έστειλε επιστολή κόλαφο σε ψευδό-κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η οποία ειναι και παράνομη αφου την έβγαλαν με νοθεία στις εκλογές??

Υπέροχος σημιτικός κόσμος της υποκρισίας και με εναν λαό ο οποιος αρκεί να φτιάξεις μια συμμορία που θα την ονομάζεις “οργανισμό” και οτι λες μεσώ αυτής της συμμορίας να ακολουθούν όλοι ως Ευαγγέλιο για να ελέγχεις ορδές goim που ακολουθούν τα πρωτοκολλά και κάποιοι “έξυπνοι” σου λενε για τσιπακια για σε ελέγχουν όταν οι 8 στους 10 σκεφτονται και λειτουργούν εντελώς δουλικά και σημιτικά μάλιστα παπαγαλίζουν και μασονικές λέξεις και φράσεις και επιθέτονται με αυτές ως άγρια σκυλιά αν τους πεις και τίποτα …

ΠΗΓΗ >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2022/08/facebook.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr