Home Greek News Μείζον πολιτικό θέμα προκαλουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου τυπου της ΝΔ Ν. Ρωμανού: Χαρακτήρισε…”νόμιμη” την παρακολούθηση Ανδρουλακη από το κράτος

Μείζον πολιτικό θέμα προκαλουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου τυπου της ΝΔ Ν. Ρωμανού: Χαρακτήρισε…”νόμιμη” την παρακολούθηση Ανδρουλακη από το κράτος

by _
0 comment 189 views

Το ηχητικό με την προειδοποίηση Μαξίμου στον Ανδρουλάκη


Μείζον πολιτικό θέμα προκαλουν οι δηλώσεις του εκπροσώπου τυπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού.

Χαρακτήρισε νόμιμη την παρακολούθηση #Ανδρουλακη από το κράτος και κάλεσε να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα μάθει μόνο ο ίδιος.

Που ξέρει ο Ρωμανός τα στοιχεία της ΕΥΠ;

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι το Σάββατο το πρωί και στην εκπομπή του Νίκου Ανδρίτσου, έκανε την ακόλουθη αναφορά, σύμφωνα με το TheCaller:

«Ο ίδιος ο κ. Ανδρουλάκης θα πρέπει να δώσει απαντήσεις για τις αιτιάσεις που αφορούν αυτή τη νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ…» και προχωρώντας τον συλλογισμό του, ανέφερε χαρακτηριστικά: «…να έχει το θάρρος να κοινοποιήσει τα στοιχεία που θα τα μάθει μόνο ο ίδιος, καθώς είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα…».



Ξεκαθαρίζοντας βέβαιος ότι πρόκειται για «νόμιμη συνακρόαση μέσω της ΕΥΠ» του κ. Ανδρουλάκη, «που δεν έχει τίποτα το παράνομο».

Είναι προφανές μετά από αυτή την παρέμβαση του στενού συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι το μέγαρο Μαξίμου διαθέτει στα χέρια του ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μάλιστα απαιτούν «θάρρος» για να κοινοποιηθούν.

Δεν ξέρω εάν ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κύριος Ισίδωρος Ντογιάκος εντάξει και αυτή την δήλωση που φαινομενικά αποτελεί άλλη μία διαρροή του περιεχομένου της συνακρόασης στην σχετική έρευνα που διεξάγει.



Οι συνταγματικές μου γνώσεις πάντως δεν μου επιτρέπουν να κατανοήσω πως είναι δυνατόν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα ενός πολιτικού αρχηγού να βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης, νόμιμα.

Εάν πάντως ο κύριος Ανδρουλάκης έπειτα από αυτή την παρέμβαση ενός προσώπου με θεσμικό ρόλο δεν εμπλουτίσει την μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει, τότε μάλλον οδεύει προς συνθηκολόγηση ή καλύτερα, «σέρνεται» σε συγκυβέρνηση.

ΠΗΓΗ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr