Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο “ΑΡΧΟΝΤΑΣ” ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ – ΜΗΠΩΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ:::

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο “ΑΡΧΟΝΤΑΣ” ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ – Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ – ΜΗΠΩΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ:::

by _
0 comment 157 views

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο “ΑΡΧΟΝΤΑΣ” ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ, Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ…Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΤΙ Η ΕΥΠ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΨΕ…

ΜΗΠΩΣ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΝΟΔΟΥΛΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΠ;;;


Παραιτήθηκε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού

Ο κ. Δημητριάδης, εκτός από στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, διαχειρίστηκε μία σειρά από πολύ σοβαρά θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η ΕΥΠ

Η εξέλιξη «βόμβα» για την παραίτηση ενός από τους πιο στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού ήρθε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής (05.08.2022): ο Γρηγόρης Δημητριάδης υπέβαλε την παραίτησή του και ο Πρωθυπουργός, την έκανε αποδεκτή.

Η παραίτηση έγινε γνωστή με μια λιτή ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη: «Ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, υπέβαλε την παραίτησή του. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό».

Να σημειώσουμε, ότι ο κ. Δημητριάδης, εκτός από στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού όλα αυτά τα χρόνια, διαχειρίστηκε μία σειρά από πολύ σοβαρά θέματα, ένα εκ των οποίων ήταν και η ΕΥΠ.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr