Home ΗΠΑ Ο Μπάιντεν κηρύσσει την ΨΕΥΤΟ-ευλογιά των πιθήκων έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία – Είχε αγοράσει μετοχές ευλογιάς των πιθήκων ημέρες πριν η…ΠΕΛΟΖΙ

Ο Μπάιντεν κηρύσσει την ΨΕΥΤΟ-ευλογιά των πιθήκων έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία – Είχε αγοράσει μετοχές ευλογιάς των πιθήκων ημέρες πριν η…ΠΕΛΟΖΙ

by _
0 comment 130 views

Associated Press/Carolyn Kaster

Ο Μπάιντεν κηρύσσει την ΨΕΥΤΟ-ευλογιά των πιθήκων έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία – Είχε αγοράσει μετοχές ευλογιάς των πιθήκων ημέρες πριν η…ΠΕΛΟΖΙ


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Αυγ. 2022 | Αθήνα | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε την απάντησή μας στο επόμενο επίπεδο για την αντιμετώπιση αυτού του ιού»….

Η κυβέρνηση Μπάιντεν κήρυξε επίσημα την ευλογιά των πιθήκων έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία.

«Θέλω να κάνω μια ανακοίνωση σήμερα ότι θα κηρύξω κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία», δήλωσε ο γραμματέας του HHS Xavier Becerra κατά τη διάρκεια μιας κλήσης την Πέμπτη με τους δημοσιογράφους.

«Είμαστε έτοιμοι να προχωρήσουμε την απάντησή μας στο επόμενο επίπεδο για την αντιμετώπιση αυτού του ιού».

«Προτρέπουμε κάθε Αμερικανό να χειριστεί σοβαρά την ευλογιά των πιθήκων και να αναλάβει την ευθύνη και να μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον ιό», συνέχισε.

Η κυβέρνηση Μπάιντεν σχεδίαζε να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη δημόσια υγεία για την ευλογιά των πιθήκων μόλις την Πέμπτη, ανέφερε η Washington Post, επικαλούμενη «δύο αξιωματούχους που μίλησαν υπό τον όρο της ανωνυμίας», και τελικά συνέβη, πιθανόν αφότου η Νάνσι Πελόζι αγόρασε μετοχές ευλογιάς των πιθήκων…ΠΡΙΝ από αυτό, κάτι το οποίο αναφέρεται πλέον…ΠΑΝΤΟΥ!



Η δήλωση θα προερχόταν από τον Υπουργό Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών Xavier Becerra, ο οποίος επίσης εξετάζει μια δεύτερη δήλωση που θα επιτρέπει στους ομοσπονδιακούς αξιωματούχους να «επισπεύσουν ιατρικά αντίμετρα, όπως πιθανές θεραπείες και εμβόλια, χωρίς να περάσουν από πλήρεις ομοσπονδιακούς ελέγχους» συνεχίζει η Post.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν διαφωνήσει για το αν θα κηρυχθεί η ασθένεια έκτακτη ανάγκη για τη δημόσια υγεία – κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη δεδομένου ότι η συντριπτική πλειονότητα της μετάδοσης συμβαίνει μεταξύ ομοφυλόφιλων ανδρών, σε σημείο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παρότρυνε τους ομοφυλόφιλους άνδρες «να περιορίσουν προσωρινά τον αριθμό των σεξουαλικών συντρόφων τους».



Ωστόσο, φαίνεται ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν προχωρά πλήρως με την ευλογια των πιθήκων εις τας ενδιάμεσας εκλογάς – με τον Λευκό Οίκο να ονομάζει τον μακροχρόνιο αξιωματούχο της FEMA, Ρόμπερτ Τζ. Φέντον και τον…ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ συνάδελφό του Δημήτρη Δασκαλάκη από το CDC ως επικεφαλής της εθνικής απάντησης στην ευλογιά των πιθήκων νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!

Η «ευλογιά των πιθήκων» είναι ΨΕΥΤΙΚΗ «ασθένεια», .ὀπως και ο COVID-19. Μακάρι ο κόσμος να ξυπνήσει τελικά σε αυτήν την …ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ στην οποίαν μας έχουν εγκλωβίσει οι στοτεινές δυνάμεις της Νέας Τάξεως Πραγμάτων!
Για περισσότερα για όλα αυτά, δείτε το τμήμα του σάιτ μας που λέγεται ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ. Εκεί θα βρείτε πάμπολες αποδείξεις για αυτο!
-με πληροφορίες από το zerohedge.com

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr