Home Greek News Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!

Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!

by _
0 comment 263 views

Ο επικεφαλής της FEMA και μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ στέλεχος του CDC κάνουν πλέον ΚΟΥΜΜΑΝΤΟ στις ΗΠΑ λόγω της ΨΕΥΤΟ-ευλογιάς των πιθήκων!!!

Ο Μπάιντεν ανακοινώνει ότι οι αξιωματούχοι της FEMA και του CDC θα ηγηθούν της «ομάδας απάντησης στην ευλογιά των πιθήκων»


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο άρθρο μας με τίτλο Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!! σας είχαμε αποκαλύψει το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι άνθρωποι που κάνουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κουμάντο στις ΗΠΑ μόνο ο Μπάιντεν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά ο κρυφός παρακρατικός μηχανισμός του Βαθέως Κράτους όπως εκφράζεται μέσα από την…FEMA (Federal Emergency Management Agency, Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης) υπο…ΨΕΥΔΗ ΠΡΟΣΧΗΜΑ συναινέσει της εκάστοτε αμερικανικής κυβερνήσεως.

Την FEMA εν τη περιπτώσει της ψευτο-πανδημίας την ενεργοποίησε ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ και το…ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

Έρχεται τώρα όμως κι ο Τζο Μπάιντεν (που μόνο ο «Μπάιντε» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, αλλά ένας ολοφάνερος…ΣΩΣΙΑΣ του, πατήστε εδώ για περισσότερα) να μας…ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ για τη FEMA εν σχέσει με την «πανδημία»-…ΜΑΪΜΟΥ…


Ο Τζο Μπάιντεν διόρισε κορυφαίους αξιωματούχους από τη FEMA και το CDC για να υπηρετήσουν ως συντονιστές του Λευκού Οίκου για την καταπολέμηση της «έξαρσης της ευλογιάς των πιθήκων».

Η κίνηση έγινε την Τρίτη τη στιγμή που οι Δημοκρατικοί άρχισαν να κηρύσσουν καταστάσεις έκτακτης ανάγκης σε πολιτείες σε όλη την Αμερική. Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουν το «ξέσπασμα της ευλογιάς των πιθήκων» ως ευκαιρία για να “αναστήσουν” τα καθολικά ψηφοδέλτια δι’αλληλογραφίας λίγο πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου.



Ο Δρ Anthony Fauci, ο κορυφαίος επιστημονικός σύμβουλος του Μπάιντεν, λέει ότι προσωπικά πιστεύει ότι έχουμε να κάνουμε με ένα πραγματικά σοβαρό ζήτημα. Είπε: «Υπάρχουν πολλά άγνωστα. Υπάρχουν πολλά γνωστά για την ευλογιά των πιθήκων, αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά άγνωστα. Έτσι, πρέπει πραγματικά να εφαρμόσουμε τις παρεμβάσεις που έχουμε, να αποκτήσουμε μια πολύ καλύτερη αίσθηση για τη φυσική ιστορία και το εύρος και να προσεγγίσουμε απόλυτα την κοινότητα…»

Το Fox News αναφέρει τα εξής: Ο Πρόεδρος διόρισε τον Ρόμπερτ Φέντον, περιφερειακό διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης, να υπηρετήσει ως Εθνικός Συντονιστής Αντιμετώπισης της Ευλογιάς των Πιθήκων του Λευκού Οίκου, και τον Δρ Δημήτρη Δασκαλάκη ως αναπληρωτή συντονιστή.

«Ο Fenton και ο Deaskalakis θα ηγηθούν της στρατηγικής και των επιχειρήσεων της διοίκησης για την καταπολέμηση της τρέχουσας επιδημίας της ευλογιάς των πιθήκων, συμπεριλαμβανομένης της δίκαιης αύξησης της διαθεσιμότητας τεστ, εμβολιασμών και θεραπειών», δήλωσε ο Λευκός Οίκος την Τρίτη.

Ο Fenton έχει υπηρετήσει δύο φορές ως εν ενεργεία διαχειριστής της FEMA και έχει διευθύνει «πολλαπλές προκλητικές επιχειρήσεις πρόληψης, αντίδρασης και αποκατάστασης» σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.



Ο Δασκαλάκης, κορυφαίος εμπειρογνώμονας στη δημόσια υγεία, είναι σήμερα διευθυντής του Τομέα Πρόληψης HIV των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων. Ο Λευκός Οίκος είπε ότι «είναι ειδικός σε θέματα υγείας που επηρεάζουν τις LGBTQIA+ κοινότητες». Ο Δασκαλάκης επέβλεπε στο παρελθόν τη διαχείριση μολυσματικών ασθενειών για το Τμήμα Υγείας και Ψυχικής Υγιεινής της Νέας Υόρκης.

Ο Λευκός Οίκος είπε ότι και οι δύο αξιωματούχοι διαδραμάτισαν «κρίσιμο ρόλο στο να γίνουν τα εμβόλια κατά του COVID πιο προσιτά για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες και να κλείσουν το κενό της ισότητας στα ποσοστά εμβολιασμού ενηλίκων».

Ο επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος του προέδρου, Δρ Άντονι Φάουτσι, πρόσθεσε ότι η ομάδα «θα επιτρέψει στην κυβέρνηση Μπάιντεν να επιταχύνει περαιτέρω και να ενισχύσει την απάντησή της στην ευλογιά των πιθήκων».

Οι δύο αξιωματούχοι αναμένεται να συντονίσουν και να διαχειριστούν τις προσπάθειες ανταπόκρισης στον Λευκό Οίκο και σε όλα τα ομοσπονδιακά τμήματα και υπηρεσίες, καθώς και να συνεργαστούν με τοπικούς, πολιτειακούς, εθνικούς και διεθνείς φορείς για την «παρακολούθηση και καταπολέμηση της εξάπλωσης» της ευλογιάς των πιθήκων.

__________

ΠΗΓΗ του άρθρου >> https://newspunch.com/biden-announces-fema-cdc-officials-to-head-monkeypox-response-team/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr