Home ΗΠΑ Αφιερωμένο στα…ΚΟΡΟΪΔΑ – Τράμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός: «Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά ο…ΚΛΑΟΥΣ»

Αφιερωμένο στα…ΚΟΡΟΪΔΑ – Τράμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός: «Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά ο…ΚΛΑΟΥΣ»

by _
0 comment 208 views

Αφιερωμένο στα…ΚΟΡΟΪΔΑ – Τράμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός: «Έχει κάνει καταπληκτική δουλειά ο…ΚΛΑΟΥΣ»

ΝΑΙ…ΟΝΤΩΣ έχει κάνει «καταπληκτική δουλεία» εισάγωντας στον κόσμο την…ΔΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ…!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 03 Αυγ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Να άλλη μια απόδειξη του γεγονότος πως ο Τράμπ ήταν στο κόλπο της…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ από την αρχή!…

Ήδη σας έχουμε αποδείξει περιτράνως, με ατράνταχτες αποδείξεις, πως ο Τράμπ γνώριζε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ τα σχέδια της Ελίτ της Νέας Τάξεως Πραγμάτων να φέρει στον κόσμο αυτήν την ψευτο-πανδημία του ψευδο-κορωνοϊό για να καταστρέψει την ανθρωπότητα με τα θανατηφόρα ψευτο-εμβόλιο για τον COVID-19, μιας και ήταν ο…ΙΔΙΟΣ που…είχε [προσ]υπογράψει όλα αυτά…ΠΡΟ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ.

Διαβάστε πρώτα τα εξής άρθρα μας για να καταλάβετε….

Μαντέψτε ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑ ΟΝΟΜΑ είναι κι αυτό…ΠΑΙΔΙ του Κ. Σβάμπ – Όταν ο Τράμπ πήγε ΝΤΑΒΟΣ δύο μήνες πριν ξεκινήσει η «πανδημία». Παρών εκεί κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ.

ΙΔΟΥ ο μυστικός κατάλογος των αρχηγών κρατών που παρευρέθηκαν στο Νταβός 2020 του Πακγόσμιου Οικονομοικού Φόρουμ που προετοίμασε την οδό για την…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 καθώς και για τον…ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!!! Στη λίτσα και ο ΤΡΑΜΠ και ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ…!!!

Βίντεο-βόμβα γυναίκας που πρόβλεψε επακριβώς την ψευτο-πανδημία Covid το 2019. Προειδοποίησε για παγκόσμια τυραννία και εντολές εμβολίων συναινέσει της κυβερνήσεως ΤΡΑΜΠ που τα ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΟΛΑ με προεδρικό διάταγμα!!!!

Να γιατί ο Τράμπ δεν έκανε τίποτε για τη κλοπή των Εκλογών. Είχε παραδόσει τη εξουσία στη…FEMA αρχές «πανδημίας» που αποτελεί τώρα την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ των ΗΠΑ!!!

ΣΟΚ από τον Τράμπ: «Κανείς δεν πέθανε από το εμβόλιο…Μόνο οι ανεμβολίαστοι αρρωσταίνουν και πάνε νοσοκομείο» – ΑΠΑΡΝΕΙΤΑΙ τώρα ο Τράμπ τους δικούς του ψηφοφόρους που δεν κάνουν το ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΜΠΟΛΙ !!!

«Ο Τραμπ είναι απατεώνας! Μας πρόδωσε!»: Ανεμβολίαστοι οπαδοί του πρώην προέδρου διαδηλώνουν έξω από το Τrump Tower

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Τραμπ: «Παίζεις το παιχνίδι των Δημοκρατικών αν έχεις αμφιβολίες για το εμβόλιο»

Τώρα έχει βγεί στην επιφάνεια ένα βίντεο που δείχνει τον Τράμπ δίπλα στον…ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΡΘΟ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, τον…ΚΛΑΟΥΣ ΣΒΑΜΠ του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρου όπου του πλέκει το ΕΓΚΟΜΙΟ ο τότε Αμερικανός πρόεδρος!



Σημειωτέον, εκτός από ταν μπαμπάκα της, μέλος του Φόρουμ είναι κι η…ΙΒΑΝΚΑ ΤΡΑΜΠ. Διαβάστε επίσης Μαντέψτε ΠΟΙΑΝΟΥ η ΚΟΡΗ είναι κι αυτή…ΠΑΙΔΙ του Κ. ΣΒΑΜΠ, όπως κι ο…ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ της…

Πιο συγκεκριμένα, στο βίντεο λέγει τα εξής για τον Σβάμπ…

Βρισκόμαστε εδώ για να συναντηθούμε με παγκόσμιους ηγέτες, τους μεγαλύτερους και πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο και φέρνουμε πίσω τεράστιες δουλειές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 

Ανυπομονούμε να είμαστε εδώ. Ο Κλάους έχει κάνει καταπληκτική δουλειά. Και πάλι συναντιόμαστε τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον κόσμο και παγκόσμιους ηγέτες. Όλα προς όφελος των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΝΑΙ…ΟΝΤΩΣ έχει κάνει «καταπληκτική δουλεία» ο «κ»…ΚΛΑΟΥΣ εισάγωντας στον κόσμο την…ΔΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ που έχει σαν σκοπό…ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ…!!!



Δείτε το και προσέξτε το βλέμμα του Τράμπ που…ΣΚΥΘΡΩΠΙΑΖΕΙ όταν λέει «ο Κλάους έχει κάνει καταπληκτική δουλειά» γιατί ήξερε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι εμπρόκειτο να μας…ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ, όπερ και…ΕΓΕΝΕΤΟ!!!…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr