Home ΚΟΣΜΟΣ 3 γιατροί από το ίδιο νοσοκομείο «πεθάνουν ξαφνικά» μέρες μετά την εντολή για την τέταρτη δόση με το μπόλι Covid

3 γιατροί από το ίδιο νοσοκομείο «πεθάνουν ξαφνικά» μέρες μετά την εντολή για την τέταρτη δόση με το μπόλι Covid

by _
0 comment 186 views

3 γιατροί από το ίδιο νοσοκομείο «πεθάνουν ξαφνικά» μέρες μετά την εντολή για την τέταρτη δόση με το μπόλι Covid

29 Ιουλίου 2022 Baxter Dmitry / μετάφραση του Ιωάννη Κουντούρη από το GreekNewsOnDemand.com στις 30 Ιουλ. 2022 


Τρεις νεαροί γιατροί στο νοσοκομείο Trillium Health Partners-Mississauga του Καναδά πέθαναν ξαφνικά και απροσδόκητα την ίδια εβδομάδα. Τα αίτια θανάτου των τριών γιατρών δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, ωστόσο το νοσοκομείο έχει ήδη δηλώσει ότι ο θάνατός τους…ΔΕΝ έχει καμία σχέση με το τέταρτο εμβόλιο Covid που δέχθηκαν όλοι αυτή την εβδομάδα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Την είδηση για τους τρεις νεκρούς γιατρούς κοινοποίησε πρώτη η ανεξάρτητη δημοσιογράφος Monique σε μια ανάρτηση που έγινε γρήγορα viral, πήρε μεγάλη έκτσση. Σύμφωνα με τη Monique, μια ενδιαφερόμενη νοσοκόμα που εργάζεται στο νοσοκομείο κοινοποίησε ένα αντίγραφο του σημειώματος που εστάλη από τη διοίκηση του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με τη νοσοκόμα, οι τρεις γιατροί πέθαναν απροσδόκητα αφού το νοσοκομείο έχει δώσει εντολή για την τέταρτη δόση Covid για τους υπαλλήλους τους και άρχισαν να χορηγούν τους εμβολιασμούς.

«Τρεις γιατροί στα νοσοκομεία της Μισισάουγκα πέθαναν αυτή την εβδομάδα», είπε η νοσοκόμα στη Monique. «1ο σημείωμα Δευτέρα, 2η Τρίτη, 3η Πέμπτη. [Η] αιτία θανάτου δεν κοινοποιήθηκε στο σημείωμα, αλλά πόσες φορές έχουν πεθάνει 3 γιατροί σε 1 εβδομάδα, ημέρες αφότου το νοσοκομείο άρχισε να χορηγεί την 4η δόση του εμβολίου στο προσωπικό».



«Αυτό είναι επιπλέον του γιατρού που εργαζόταν στο North York General που πέθανε αυτή την εβδομάδα ενώ έτρεχε. Πόσες ακόμα «συμπτώσεις» θα δεχτεί ο κόσμος;;; Αυτά τα πλάνα πρέπει να αποσυρθούν», κατέληξε η νοσοκόμα.

Την Τετάρτη, η Trillium Health Partners δημοσίευσε τελικά μια δήλωση και επιβεβαίωσε τον θάνατο των τριών γιατρών.

«Με βαθιά λύπη η THP θρηνεί την απώλεια τριών από τους γιατρούς μας που πέθαναν πρόσφατα», ανακοίνωσε το νοσοκομείο στο Twitter.

«Ο Δρ. Ο Jakub Sawicki, ο Dr Stephen McKenzie και ο Dr. Lorne Segall ήταν αξιοσέβαστοι γιατροί που αφιέρωσαν τη ζωή τους στη φροντίδα των ασθενών και της κοινότητάς τους», προσέθεσε η ανάρτηση.

Η Trillium Health Partners παρείχε αργότερα μια ενημέρωση, υποστηρίζοντας ότι οι «φήμες» ότι οι θάνατοι των γιατρών συνδέονταν με τον τέταρτο εμβόλιο Covid «απλά δεν είναι αληθινές». Ωστόσο, δεν έδωσαν αιτία θανάτου για κανέναν από τους νεκρούς γιατρούς.



Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο Δρ. Paul Hannam, ο επικεφαλής της επείγουσας ιατρικής και ο ιατρικός διευθυντής του προγράμματος στο North York General Hospital (NYGH), πέθανε απροσδόκητα στις 16 Ιουλίου ενώ ήταν έξω για τρέξιμο, σύμφωνα με τους συναδέλφους του.

__________

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/3-doctors-from-same-hospital-die-suddenly-days-after-fourth-covid-shot-mandated/ 

Baxter Dmitry

Baxter Dmitry is a writer at News Punch. He covers politics, business and entertainment. Speaking truth to power since he learned to talk, Baxter has travelled in over 80 countries and won arguments in every single one. Live without fear.
Email: [email protected]

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr