Home Greek News ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ “ΨΩΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ “ΨΩΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 141 views

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ “ΨΩΜΙΑ” ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Ας ελπίσουμε, η αποχώρησή του να μη συνοδευτεί από εθνική παραχώρηση…

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Για άλλη μια φορά το επιτελικό κράτος των “αρίστων” του Κυριάκου Μητσοτάκη, φάνηκε ανήμπορο, ανίκανο να διαχειριστεί τις φωτιές στην Ανατολική Αττική, στον Έβρο, στη Μυτιλήνη, στην Ηλεία…

Για τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Υπουργό  Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος μας ήρθε στην Ελλάδα από τις Βρυξέλλες, όπου διατέλεσε Ευρωπαίος Επίτροπος για την Ανθρωπιστική Βοήθεια και τη Διαχείριση Κρίσεων, φταίει η “κλιματική αλλαγή”!

Αφού δεν έχουν το σθένος και τον ανδρισμό να μας πουν, πως φταίει η ανικανότητά τους και μόνο! Αφού δεν έχουν το κουράγιο και την αξιοπρέπεια να παραιτηθούν και να ιδιωτεύσουν!

Αλλά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν χαρακτηρίζεται μόνο από αυτά τα μειονεκτήματα!

Σε στιγμές πολύ δύσκολες για τους κατοίκους στο Ντράφι, στην Ανθούσα, στο Γέρακα, στην Παλλήνη, όπου πολλά σπίτια καταστράφηκαν, όπου πάνω από 20 χιλιάδες στρέμματα δασικής γης κάηκαν, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θεώρησε ότι έπρεπε να κάνει έλεγχο και αυτοψία των ζημιών! Και αντί να έχει ένα πρόσωπο σπασμένο από τη στεναχώρια, αντί δάκρυα να κυλούν στα μάγουλά του, από την θλιβερή, ολέθρια εικόνα που αντίκρυζε, αυτός χαμογελούσε με τους παρατρεχάμενους που τον συνόδευαν και έβγαζε σέλφι με το κινητό του! Δημιουργώντας πολλά πικρόχολα σχόλια στα social media, όπως του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, ο οποίος τον καυτηρίασε ως εξής:

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%b5%ce%b9%cf%89%cf%83%ce%b1%ce%bd-%cf%84%ce%b1-%cf%88%cf%89%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%b7/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr