Home ΔΙΕΘΝΗ Το Facebook «πιάστηκε» να στρατολογεί πράκτορες της CIA για να λογοκρίνουν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης

Το Facebook «πιάστηκε» να στρατολογεί πράκτορες της CIA για να λογοκρίνουν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης

by _
0 comment 221 views

Το Facebook «πιάστηκε» να στρατολογεί πράκτορες της CIA για να λογοκρίνουν τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Facebook έχει πιαστεί να προσλαμβάνει δεκάδες πράκτορες της CIA στο πλαίσιο μιας συνεχιζόμενης επιχείρησης για την εκκαθάριση της πλατφόρμας από τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Alan MacLeod, το Facebook επιδίδεται σε ένα κρυφό ξεφάντωμα προσλήψεων και είναι απασχολημένο με τη στρατολόγηση πρακτόρων του Deep State (Βαθέος Κράτους) για να καταπνίξει τυχόν υπολείμματα ελευθερίας του λόγου στην πλατφόρμα.

«Είναι πολύ δύσκολο να δούμε πού τελειώνει η Silicon Valley και πού ξεκινά το κράτος εθνικής ασφάλειας», δήλωσε ο MacLeod.

Το Bizpacreview.com αναφέρει: Αυτό που είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό, πρότεινε, είναι ότι το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης του οποίου ο ρομποτικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο πολύ φιλελεύθερος Μαρκ Ζάκερμπεργκ που υποστηρίζει τον Μπάιντεν, φέρεται να τοποθετεί τους στρατολογημένους πρώην ομοσπονδιακούς πράκτορες σε θέσεις εποπτείας περιεχομένου και σε άλλους ευαίσθητους ρόλους.

Ο ανώτερος ρεπόρτερ του MintPress News, Alan MacLeod, περιέγραψε τα δημοσιευμένα ευρήματά του σχετικά με αυτές τις υποτιθέμενες προσλήψεις κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο “Rising”, ένα επεισόδιο που παρουσίασε οι Batya Ungar-Sargon και Robby Soave και το οποίο μετέδωσε το The Hill TV.

«Κάποιοι λένε καλά, δεν είναι πραγματικά μεγάλη υπόθεση: τα καζίνο προσλαμβάνουν πρώηνβχαρτοκλέφτες όλη την ώρα για να τους προστατεύουν από απάτες και οτιδήποτε άλλο. Αλλά ξέρετε, οι άνθρωποι που προσλαμβάνει το Facebook δεν είναι καταγγέλοντες, δεν είναι άνθρωποι που έχουν γυρίσει το άλλο μάγουλο. Πολλές φορές στην πραγματικότητα αφαιρούνται κατευθείαν από τη CIA και τοποθετούνται σε σημαντικές θέσεις στο Facebook όσον αφορά τη μετριοπάθεια περιεχομένου, την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη. Δεν είναι σαν να μπαίνουν σε πωλήσεις ή εξυπηρέτηση πελατών ή οτιδήποτε άλλο. Είναι πολύ ευαίσθητα πολιτικά πεδία», εξήγησε ο MacLeod.

Δείτε το….

Ο MacLeod αναγνώρισε ότι το Facebook είναι φορτωμένο με παραπληροφόρηση, αλλά συνέχισε λέγοντας ότι «το γεγονός ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πλέον υπεύθυνοι για ό,τι βλέπουμε και τι ακούμε στις ειδήσεις μας πρέπει πραγματικά να ανησυχεί όλους, ειδικά τους ανθρώπους που είναι πιο πολιτικοελευθεριακοί».



Υπονόησε ότι η περιστρεφόμενη πόρτα είναι ένας τρόπος για την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ να συνεχίσει να επιμένει ότι το Facebook και άλλες πλατφόρμες (οι οποίες ισχυρίστηκε ότι έχουν παρόμοιες πρακτικές απασχόλησης) είναι ιδιωτικές εταιρείες που μπορούν να θέτουν τους δικούς τους κανόνες, «αλλά μπορεί επίσης να ασκήσει επιρροή με ήσυχους και πολύ αδιαφανείς τρόπους…».

Όπως έχει επισημανθεί πολλές φορές, εάν η ισοδύναμη “πλατεία” της πόλης “Big Tech” λειτουργεί ως βραχίονας της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, τότε θα ισχύουν αναμφισβήτητα οι προστασίες ελεύθερης ομιλίας της Πρώτης Τροποποίησης για τους χρήστες.

Απαντώντας στην υπόθεση ότι αυτοί οι πρώην κυβερνητικοί υπάλληλοι φέρουν μαζί τους την απαραίτητη εμπειρογνωμοσύνη στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, πρόσθεσε ότι «Σίγουρα. μπορεί να είναι εξαιρετικό για την ασφάλεια από Κινέζους χάκερ ή Ιρανούς μπλόγκερ, αλλά δεν είναι ασφάλεια από τις τεράστιες υπηρεσίες στην Ουάσιγκτον, που, φυσικά, προσπαθούν να επηρεάσουν και το Διαδίκτυο. Και έτσι τελικά, μπορεί να είμαστε ασφαλείς από ξένες απειλές, αλλά δεν είμαστε ασφαλείς από αυτό που κάνει η δική μας κυβέρνηση».

Σε ένα εκτενές άρθρο που δημοσιεύτηκε από το MintPress στις 12 Ιουλίου, ο MacLeod έγραψε, εν μέρει, για τη μητρική εταιρεία Meta του Facebook:

Μελετώντας τις αναφορές της Meta, καθώς και ιστοσελίδες και βάσεις δεδομένων για την απασχόληση, το MintPress έχει διαπιστώσει ότι το Facebook  στρατολόγησε δεκάδες άτομα από την Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA), καθώς και πολλά άλλα από άλλες υπηρεσίες όπως το FBI και το Υπουργείο Άμυνας (DoD). Αυτές οι προσλήψεις είναι κατά κύριο λόγο σε ιδιαίτερα ευαίσθητους πολιτικά τομείς, όπως η εμπιστοσύνη, η ασφάλεια και η εποπτεία περιεχομένου, σε σημείο που ορισμένοι μπορεί να αισθάνονται ότι είναι δύσκολο να δουν πού τελειώνει το κράτος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ και πού ξεκινά το Facebook.

 

Σε προηγούμενες έρευνες, αυτός ο συγγραφέας εξήγησε πώς το TikTok έχει κατακλυστεί από αξιωματούχους του ΝΑΤΟ, πώς αφθονούν οι πρώην πράκτορες του FBI στο Twitter και πώς το Reddit ηγείται από έναν πρώην σχεδιαστή πολέμου για το think tank του ΝΑΤΟ, το Atlantic Council. Αλλά η τεράστια κλίμακα της διείσδυσης του Facebook τα έχει ανατρέψει. Το Facebook, με λίγα λόγια, βρίθει πολλών πρακτόρων.

Παρενθετικά, η πρωτοβουλία Summit Learning του Zuckerberg αρνήθηκε ότι συνιστά στα σχολεία να κατασκοπεύουν τη διαδικτυακή δραστηριότητα των γονέων.



Ενώ οι φιλελεύθεροι και οι Δημοκρατικοί έχουν κερδίσει συχνά πολλά χρήματα στη Wall Street παρά τη δημόσια εχθρότητά τους προς τον καπιταλισμό, η λαϊκή αριστερά παραδοσιακά ήταν εξαιρετικά δύσπιστη για την εταιρική Αμερική και ιδιαίτερα επιφυλακτική με τις κυβερνητικές υπηρεσίες κατασκοπείας, ενώ καταδίκαζε τη λογοκρισία.

Καθώς το σενάριο έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια, η αριστερά είναι η εταιρική Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της Big Tech, και φαίνεται να συνδέεται με το Deep State, το Βαθύ Κράτος.

SOURCE: https://newspunch.com/3-doctors-from-same-hospital-die-suddenly-days-after-fourth-covid-shot-mandated/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr