Home Greek News ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;; “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;; “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ

by _
0 comment 136 views

ΤΟ ΚΩΛΟΣΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΕΛΙΚΑ;;; “ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ ΠΑΡΚΩΝ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ” – ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΓΡΑΦΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ


Την ώρα που στα Άγραφα Καρδίτσας, η χούντα του Μητσοτάκη καρφώνει ανεμογεννήτριες αφού οι ταγματασφαλίτες του έδειραν τον κόσμο που αντιδρά, μία αποκάλυψη από τοπική ιστοσελίδα απαιτεί επιβεβαίωση ή διάψευση καθώς αποτελεί μείζον πολιτικό ζήτημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα karditsastakra.com, πρόεδρος του Οργανισμού που διαχειρίζεται τα αιολικά πάρκα στη χώρα είναι η αδελφή του Πρωθυπουργού Αλεξάνδρα Μητσοτάκη. Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τελικά ισχύει η λαϊκή ρήση “όποια πέτρα και να σηκώσεις…” το κωλόσογο θα βρεις.

Διαβάστε το κείμενο της ιστοσελίδας karditsastakra.com:

“Η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη είναι η πρόεδρος η οποία διαχειρίζεται τα αιολικά πάρκα σε όλη την Ελλάδα.

Η αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι υπεύθυνη για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών σε όλη τη χώρα με το ανάλογο αντίτιμο αφού από αυτή την «δουλειά» εισπράττει χιλιάδες ευρώ.

Αυτός είναι ο λόγος που καίνε τη χώρα από άκρη σε άκρη θέλουν πρώτου φύγουν από την κυβέρνηση να έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση για να μη χάσουν τις εισπράξεις.

Μία οικογένεια μαφιόζων, μία οικογένεια πολιτικών απατεώνων που μία ζωή τρώνε και πίνουν εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς να έχουν δουλέψει ούτε μία ώρα.”

ΠΗΓΗ >> https://www.makeleio.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr