Home ΣΤΡΑΤΟΣ / ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ / ΕΥΠ ΣΗΜΕΡΑ η ακρόαση των επικεφαλής ΕΥΠ και ΑΔΑΕ για την υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς του Ανδρουλάκη χωρίς την παρουσία του “αόρατου” διοικητή των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών Γρηγόρη Δημητριάδη.

ΣΗΜΕΡΑ η ακρόαση των επικεφαλής ΕΥΠ και ΑΔΑΕ για την υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς του Ανδρουλάκη χωρίς την παρουσία του “αόρατου” διοικητή των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών Γρηγόρη Δημητριάδη.

by _
0 comment 143 views

Πέμπτη, Ιουλίου 28, 2022

Κουβέντα για να περνάει η ώρα! ΣΗΜΕΡΑ η ακρόαση των επικεφαλής ΕΥΠ και ΑΔΑΕ για την υπόθεση της μηνυτήριας αναφοράς του Ανδρουλάκη χωρίς την παρουσία του “αόρατου” διοικητή των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών Γρηγόρη Δημητριάδη.


Του Άρη Σπίνου


Χωρίς κανένα νόημα την Παρασκευή στις 14:00 θα συνεδριάσει κεκλεισμένων των θυρών η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας με θέμα τη διερεύνηση της μηνυτήριας αναφοράς του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη, για απόπειρα παράνομης παρακολούθησης του κινητού του τηλεφώνου.

Στην Επιτροπή έχουν κληθεί σε ακρόαση ο διοικητής της ΕΥΠ και ο πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής για τη Διασφάλιση του Απορρήτου των Επικοινωνιών, ενώ θα παρίστανται οι υπουργοί, Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Δεν θα είναι όμως ο “πραγματικός” διοικητής της υπηρεσίας Γρηγόρης Δημητριάδης που άπαντες γνωρίζουν πως έχει το πρώτο και τελευταίο λόγο στην ΕΥΠ. Κατά συνέπεια θα είναι μια συζήτηση – μονόλογοι που δεν θα προκύψει απολύτως τίποτα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr