Home Greek News Κούλης στο CNN με σχεδόν…ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ και που έχει κυκλώματα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ: Θα απορροφήσουμε έως και το 90% της αύξησης της τιμής του ρεύματος. Δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές αν και έχουμε σημαντικό προβάδισμα…

Κούλης στο CNN με σχεδόν…ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ και που έχει κυκλώματα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ: Θα απορροφήσουμε έως και το 90% της αύξησης της τιμής του ρεύματος. Δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές αν και έχουμε σημαντικό προβάδισμα…

by _
0 comment 120 views

Κούλης στο CNN με σχεδόν…ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ και που έχει κυκλώματα ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ: Θα απορροφήσουμε έως και το 90% της αύξησης της τιμής του ρεύματος. Δεν θα πάμε σε πρόωρες εκλογές αν και έχουμε σημαντικό προβάδισμα…


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουλ/ 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα στο CNN για την ενεργειακή κρίση της Ευρώπης και αναφέρθηκε στο πώς αυξάνονται οι τιμές του ευρωπαϊκού φυσικού αερίου καθώς η Ρωσία μειώνει την παροχή φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Μητσοτάκης μίλησε για την ανάγκη να σταλεί σαφές μήνυμα στην ενέργεια και την αγορά λέγοντας…

Οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν δεκαπλασιαστεί και αυτό είναι κάτι που όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι βιώσιμο. Η Ελλάδα βασίζεται στο φυσικό αέριο για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Το 70% του φυσικού αερίου που εισάγουμε πηγαίνει για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Λαμβάνουμε τα μέτρα μας για να μειώσουμε την εξάρτησή μας από το φυσικό αέριο. Είμαστε αναγκασμένοι να επιστρέψουμε στον λιγνίτη για τα επόμενα δύο χρόνια και χρησιμοποιούμε επίσης διάφορα άλλα μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι θα μειώσουμε την εξάρτησή μας από το φυσικό αέριο.

Η αύξηση των τιμών του φυσικού αερίου δεν είναι βιώσιμη

Ο Μητσοτάκης είπε επίσης…



Επιδοτούμε τους λογαριασμούς ρεύματος. Απλώς για να σας δώσω ένα παράδειγμα, για τα νοικοκυριά θα απορροφήσουμε έως και το 90% της αύξησης της τιμής του ρεύματος.

 

Έχουμε μια πολύ σταθερή κυβέρνηση στην Ελλάδα και έχω δεσμευτεί δημόσια ότι η ελληνική κυβέρνηση θα δει τη θητεία της να ολοκληρώνεται πλήρως και ότι θα έχουμε τις εκλογές μας το 2023 όταν τελειώσει η θητεία. Νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο αντιστεκόμαστε στον πειρασμό να ζητήσουμε πρόωρες εκλογές, αν και έχουμε ένα σημαντικό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις.

Σημειωτέον, είναι πλέον γνωστόν τοις πάσιν ότι το CNN είναι το πιο ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ κανάλι όλου του κόσμου που παράγει συνέχεια…ΨΕΥΔΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ και που προωθεί μια ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ.

Επίσης, αναφέρθηκε και επιβεβαιώθηκε προ μηνών ότι τα στελέχη του έχουν εμπλακεί σε κυκλώματα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ!!! Μήπως αυτά τα ξέρει ο Μητσοτάκης που μίλησε εκεί σήμερα τόσο…ΑΝΕΜΕΛΑ;;; Ωωωωωχ!…ξεχάσαμε για το πόσο «απασχολημένος» είναι χειριζόμενος τόσο «υπεύθυνα» την υπόθεση…ΛΙΓΝΑΔΗ. ΓΙ ΑΥΤΟ !!!



Για να μην πούμε και για την…ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ που έχει πλέον το βρωμο-κάναλο!!!

Δείτε τώρα το βίντεο…

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr