Home Greek News ΠΡΕΣΠΕΣ 2: “ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΝ” ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

ΠΡΕΣΠΕΣ 2: “ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΝ” ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

by _
0 comment 150 views

ΠΡΕΣΠΕΣ 2: “ΔΟΛΟΦΟΥΝΟΥΝ” ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Καταστροφή, όλεθρος, απόγνωση, οργή, κατάρες! Δεν αντέχεται άλλο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης! Αβάσταχτος ο πόνος!

Κυριάκος Μητσοτάκης, ο χειρότερος Πρωθυπουργός της Ελλάδος!

Ο Πρωθυπουργός, που αντιμετώπισε τον Covid-19 με μια διχαστική πολιτική προς την κοινωνία, αφού ως σύγχρονος “Φαραώ”, την χώρισε σε πειθαρχημένους πολίτες και δήθεν απείθαρχους, που τους ονόμασε αρνητές, επειδή αυτοί θεώρησαν και θεωρούν, ότι είναι κυρίαρχοι του σώματός τους και εναντιώνονται στην φασιστικού τύπου υποχρεωτικότητα! Ένα πανδημικό υγειονομικό πρόβλημα ασθενείας των πολιτών, που δεν αγγίζει τους παράνομους μετανάστες και τους ρομά!

Ο εμμονικός και εκδικητικός Πρωθυπουργός, που θα έπρεπε να είναι όλων των Ελλήνων, ωστόσο αυτός έθεσε σε υποχρεωτική αναστολή, τους πλέον αναγκαίους νοσοκομειακούς επιστήμονες, το ιατρικό-νοσηλευτικό προσωπικό, που όντες γνώστες των επιχειρουμένων ιατρικών πράξεων με αγνώστων στοιχείων σύνθεσης του χρησιμοποιουμένου εμβολιαστικού ιάματος και μάλιστα χωρίς οριστική χρονική διερεύνηση, αποτελεσματικότητα και αδειοδότηση από τους αρμοδίους Φορείς Υγείας, επειδή αρνούνταν και εξακολουθούν να αρνούνται να εμβολιαστούν!

Αυτός ο Πρωθυπουργός θεωρεί την ιατρική επιστήμη ala cart, αγνοώντας  δεκάδες επιστήμονες παγκοσμίου κύρους (ιατρούς, ιολόγους, βιοχημικούς, μοριακούς βιολόγους, παθολόγους-ανατόμους κ.α.), επειδή έχουν αντίθετη άποψη από των δικών του επιστημόνων και οι οποίοι στο βάθος της υγειονομικής κρίσεως βλέπουν πολιτικό μέλλον για τους εαυτούς τους!…

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%cf%80%cf%81%ce%b5%cf%83%cf%80%ce%b5%cf%83-2-%ce%b4%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%86%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd-%ce%b5%ce%ba-%ce%bd%ce%b5%ce%bf%cf%85-%cf%84%ce%b7-%ce%bc%ce%b1%ce%ba%ce%b5%ce%b4/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr