Home ΗΠΑ Το FBI συλλαμβάνει 17…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ στο Νιου Τζέρσεϊ κατηγορούμενους για διακίνηση ανθρώπινων οργάνων, μερών βρεφών και ξέπλυμα χρήματος.

Το FBI συλλαμβάνει 17…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ στο Νιου Τζέρσεϊ κατηγορούμενους για διακίνηση ανθρώπινων οργάνων, μερών βρεφών και ξέπλυμα χρήματος.

by _
0 comment 182 views

Το FBI συλλαμβάνει 17…ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΑΒΙΝΟΥΣ  στο Νιου Τζέρσεϊ κατηγορούμενους για διακίνηση ανθρώπινων οργάνων, μερών βρεφών και ξέπλυμα χρήματος.

_____________

Επρόκειτο για συλλήψεις σε μαζική κλίμακα. Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν από το FBI ήταν δήμαρχοι πόλεων, πολιτικοί και θρησκευτικοί ηγέτες.

Οι αρχές χρειάζονταν λεωφορεία για να αντιμετωπίσουν την τεράστια κλίμακα της επιχείρησης.

Οι θρησκευτικές φιλανθρωπικές οργανώσεις που ελέγχονταν από εξέχοντες ραβίνους χρησιμοποιήθηκαν για το ξέπλυμα μετρητών. Οι συλλήψεις αποτελούν μέρος μιας δεκαετούς επιχείρησης που αποκάλυψε ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε διεθνή κλίμακα, καθώς και διαφθορά και πώληση ανθρώπινων οργάνων στις ΗΠΑ, την Ελβετία και το Ισραήλ.

Ο εισαγγελέας λέει ότι ένας ραβίνος ασχολούνταν με ανθρώπινα νεφρά για μεταμοσχεύσεις για μια δεκαετία αγοράζοντας τα από ευάλωτα άτομα με τεράστιο κέρδος. Το μέγεθος της διαφθοράς στο Νιου Τζέρσεϊ έχει εξοργίσει τους κατοίκους.

Περισσότεροι από 130 δημόσιοι λειτουργοί είναι ένοχοι για διαφθορά τα τελευταία 10 χρόνια».

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr