Home ΔΙΕΘΝΗ Η σκοπολαμίνη βρέθηκε σε παιδικά εμβόλια Covid…!!!

Η σκοπολαμίνη βρέθηκε σε παιδικά εμβόλια Covid…!!!

by _
0 comment 175 views
Η σκοπολαμίνη βρέθηκε σε παιδικά εμβόλια Covid…!!!
Η σκοπολαμίνη βρέθηκε σε παιδικά εμβόλια Covid…!!!

Πέμπτη 21 Ιουλίου 2022

Η σκοπολαμίνη βρέθηκε σε παιδικά εμβόλια Covid…!!!


Ο στρατός των ΗΠΑ βρήκε το φάρμακο σκοπολαμίνη σε εμβόλια Covid-19 που προορίζονται να φτάσουν στην αγκαλιά των παιδιών, ανέφεραν πηγές από το γραφείο του στρατηγού David H. Berger.

Η σκοπολαμίνη είναι γνωστή με πολλά ονόματα, με πιο αξιοσημείωτα hyoscine, burandanga, “Devil’s Breath” και “the Zombie Drug”. Προερχόμενο από φυτά νυχτολούλουδου, κέρδισε τη φήμη στην Κολούμπια, όπου το εγκληματικό στοιχείο το χρησιμοποιεί για ναρκωτικές ουσίες σε αφελείς, απρόσεκτους τουρίστες. Στο Διαδίκτυο αφθονούν οι ιστορίες των τουριστών που πηγαινοέρχονται στο μπαρ που συζητούν με ντόπιες κυρίες, λιποθυμούν και ξυπνούν 3 ημέρες αργότερα—μόνο για να διαπιστώσουν ότι τους έκλεψαν και τους τραπεζικούς λογαριασμούς τους που εξαντλήθηκαν. Μερικοί δεν ανακτούν ποτέ τις αισθήσεις τους.

Το ναρκωτικό, διαλυτό, άοσμο και άγευστο, λέγεται ότι στερεί από ένα άτομο την ελεύθερη βούληση – το “ζομποποιεί”. Τόσο ισχυρό είναι το αποτέλεσμα που τα θύματα της σκοπολαμίνης βοήθησαν τους επιτιθέμενους πριν πέσουν αναίσθητοι. Παραδίδουν πρόθυμα τα πορτοφόλια, τις πιστωτικές κάρτες και τους κωδικούς pin τους και έχουν βοηθήσει ακόμη και τους δράστες να αδειάσουν τα διαμερίσματα ή τα δωμάτια του ξενοδοχείου τους από πολύτιμα αντικείμενα.

Η ισχύς του φαρμάκου δεν διέφυγε της προσοχής των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών: η CIA φέρεται να προσθέτει σκοπολαμίνη σε διάφορα σκευάσματα «ορού αλήθειας».

Είναι ακατανόητα τρομακτικό να πιστεύουμε ότι οι κατασκευαστές φαρμάκων θα συμπεριέλαβαν αυτό το μείγμα σε εμβόλια ειδικά για μικρά παιδιά, αλλά ο στρατός ισχυρίζεται ότι είναι αλήθεια.



Αφού η FDA έδωσε την άδεια στην Pfizer και τη Moderna να κάνουν ενέσεις σε παιδιά και άρχισαν να δημιουργούνται χώροι μαζικού εμβολιασμού για παιδιά σε “φιλελεύθερα οχυρά”, ο στρατός των ΗΠΑ άρχισε να διεισδύει κρυφά σε αυτές τις τοποθεσίες για να συλλέξει φιαλίδια για χημική ανάλυση. Αλλά δεν έψαχνε για σκοπολαμίνη. Τον Μάιο, ειχαμε αναφερει ότι τα Λευκα Καπελα βρήκαν και κατέστρεψαν μια αποθήκη της Moderna. Οι αμπούλες εμβολίου που ελήφθησαν από την αποθήκη είχαν φυτοφάρμακα.

«Η Big Pharma έχει εκατοντάδες αποθήκες διακριτικά κρυμμένες σε όλη τη χώρα. Η εύρεση όλων ήταν αδύνατη. Όταν βρήκαμε πυρεθροειδή σε φιαλίδια σε ένα σημείο, ξέραμε ότι δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ήθελαν να δηλητηριάσουν παιδιά. Τώρα είναι προφανές ότι η πλοκή είναι πιο βαθιά. Δεν μπορώ να πω πώς ακριβώς πήραμε τα μολυσμένα εμβόλια – τα βρήκαμε στη Νέα Υόρκη και την Καλιφόρνια».

Είπε ότι τα Λευκα Καπελα είχαν κατασχέσει δώδεκα φιαλίδια Moderna σε μια τοποθεσία μαζικού εμβολιασμού παιδιών στη Massapequa της Νέας Υόρκης και άλλα από ένα παρόμοιο σημείο στο San Bernadino της Καλιφόρνια. Τα φιαλίδια στάλθηκαν σε “συμμάχους” στην Ιατρική Έρευνα του Στρατού των ΗΠΑ. Το 50 τοις εκατό είχε αξιόλογες ποσότητες σκοπολαμίνης.

Στο San Bernadino, το 25% των εμβολίων περιείχε σημαντικές ποσότητες του φαρμάκου.

«Αυτές είναι φρικτές πληροφορίες», είπε η πηγή μας. «Πραγματικά δεν έχουμε κανέναν τρόπο να γνωρίζουμε σε πόσα παιδιά έχουν κάνει ένεση με αυτα τα σκ@τά».

Τα Λευκά Καπέλα, είπε, φοβούνται ότι η σκοπολαμίνη, όταν δίνεται σε μικρά κι εύπλαστα παιδιά, είτε θα τα σκοτώσει εντελώς είτε θα τα εξαναγκάσει να υπακούσουν σε εντολές.



«Δεν μιλάμε εδώ για βρέφη. Αλλά αν σε ένα πεντάχρονο δοσομετρηθεί και πει ένας παιδόφιλος να βγάλει τα ρούχα του, καταλαβαίνετε τι θα γινει?

 Είναι πιθανό χιλιάδες ή δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά να έχουν “τρυπηθει” με αυτά τα πράγματα. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το εύρος», είπε η πηγή μας. 

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ    SINOMOSIOLOGOS

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ

Θα δηλωσω ακομα μια φορα πως αρθρα τετοιου τυπου ειναι σατυρικου χαρακτηρα.Ελπιζω να σας διασκεδαζουν….

ΠΗΓΗ 

https://sinomosiologos.blogspot.com/2022/07/covid_21.html?spref=fb&m=1

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr