Home Greek News Σα σήμερα, 23 Ιουλίου 2018, η πυρκαϊά στο Μάτι, έτσι και στις 23 Ιουλ. 1984 από το πρωτοσέλιδο της ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗΣ: ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ σε: Αττική, Θάσο, Παραμυθιά, Αλιβέρι, Μεσολόγγι κ.λπ.

Σα σήμερα, 23 Ιουλίου 2018, η πυρκαϊά στο Μάτι, έτσι και στις 23 Ιουλ. 1984 από το πρωτοσέλιδο της ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗΣ: ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ σε: Αττική, Θάσο, Παραμυθιά, Αλιβέρι, Μεσολόγγι κ.λπ.

by _
0 comment 133 views

Σα σήμερα, 23 Ιουλίου 2018, η πυρκαϊά στο Μάτι, έτσι και στις 23 Ιουλ. 1984 από το πρωτοσέλιδο της ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΗΣ: ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ σε: Αττική, Θάσο, Παραμυθιά, Αλιβέρι, Μεσολόγγι κ.λπ.!!!

Ο Κωνσταντίνος Βαθιώτης, δίνει άλλη διάσταση στις πυρκαϊές: Η καλοκαιρινή βερσιόν κατατρομοκράτησης των βρεφοποιημένων πολιτών

22 Ιουλίου, 2022 /  Από ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ

Κωνσταντίνος Βαθιώτης: “Όταν το κράτος γίνεται λύκος και οι πολίτες κοκκινοσκουφίτσες του δάσους…

Οι μεγάλες πυρκαϊές είναι η καλοκαιρινή βερσιόν κατατρομοκράτησης των βρεφοποιημένων πολιτών, οι οποίοι, αντί να εκμανούν από τον επαναλαμβανόμενο εμπαιγμό τους, καθηλώνονται μπροστά στις οθόνες για να καταναλώσουν μαζοχιστικά το δηλητήριο με το οποίο τους ποτίζουν οι τρομολάγνοι-σαδιστές δημοσιογράφοι, χρησιμοποιώντας το κατάλληλο φοβο-λεξιλόγιο.

Βοούν πλέον οι ισχυρές ενδείξεις ότι ζούμε σε μια ανάποδη-σατανική εποχή, όπου η εκάστοτε τυραννική κυβέρνηση, εκλεγμένη για να προστατεύει τους ευάλωτους πολίτες, κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να υλοποιεί το ακριβώς αντίθετο: να τους κακοποιεί, να τους καταθλίβει και εν τέλει να τους κατασπαράσσει, εξαπολύοντας κατά τους θερινούς μήνες «πύρινους αόρατους εχθρούς» που τους ντύνει με τον παραπλανητικό μανδύα της κλιματικής αλλαγής”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://attikanea.info/%CE%BF-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B7-%CE%B4%CE%B9/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr