Home Κορωνοϊος Επιβεβαιώθηκε το…SHEDDING (αποβολή δέρματος) – Οι τρυπημένοι «εμβολιάζουν» τους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ που είναι κι αυτοί γεμάτοι…ΓΡΑΦΕΝΙΟ!!!….

Επιβεβαιώθηκε το…SHEDDING (αποβολή δέρματος) – Οι τρυπημένοι «εμβολιάζουν» τους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ που είναι κι αυτοί γεμάτοι…ΓΡΑΦΕΝΙΟ!!!….

by _
0 comment 293 views

Επιβεβαιώθηκε το…SHEDDING (αποβολή δέρματος) – Οι τρυπημένοι «εμβολιάζουν» τους…ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ που είναι κι αυτοί γεμάτοι…ΓΡΑΦΕΝΙΟ!!!…


Στο σημερινό σόου του “Dr. Jane Ruby Show”, η Δρ Τζέιν μιλάει με τον γιατρό και επιστήμονα του Ηνωμένου Βασιλείου, Δρ. Philippe Van Welbergen, έναν από τους αρχικούς γιατρούς που εντόπισαν βλάβη στο αίμα των ασθενών του από τα τρυπήματα–βιολογικά όπλα, όταν οι τυπικές διαγνωστικές εξετάσεις απέτυχαν να δείξουν οποιεσδήποτε ανωμαλίες.

Τώρα ο Δρ Philippe αναφέρει σε πολύ νέα ευρήματα ότι οι ανεμβολίαστοι είναι γεμάτοι γραφένιο και αυτοσυναρμολογούμενα νανοσωματίδια στο αίμα τους… η εκδήλωση, δηλαδή, αποβολής (shedding) από εκείνους που έκαναν τις επικίνδυνες, ενέσεις-βιοοπλα για την απάτη Covid 19.

Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από το γεγονός πως τα μπόλια του ψευδο-κορωνοϊου έχουν κατασκευασθεί ώστε να λειτουργούν και ως..ΑΥΤΟ-ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΑ «ΕΜΒΟΛΙΑ» που μεταδίδονται αυτόματα από τους εμβολιασμένους στους….ΜΗ εμβολιασμένους…ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!!!

Για περισσότερα για αυτό, διαβάστε επίσης ΦΡΙΚΗ – Θύματα του εμβολίου COVID βγάζουν…«βιολογικά πλάσματα» που σέρνονται κάτω από το δέρμα τους!!! – ΔΕΝ επηρεάζεται το DNA των «Περιούσιων» από το ψευτο-μπόλι!!!

—————

Shedding Confirmed – The Jabbed Are “Vaccinating” the Unjabbed

___________
Sources:

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr