Home Greek News Φωτιά στην Πεντέλη: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι Παλλήνης, Πεντέλης, Ανθούσας και Διώνης

Φωτιά στην Πεντέλη: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι Παλλήνης, Πεντέλης, Ανθούσας και Διώνης

by _
0 comment 235 views

Φωτιά στην Πεντέλη: Μετρούν τις πληγές τους οι κάτοικοι Παλλήνης, Πεντέλης, Ανθούσας και Διώνης

«To Ντράφι επλήγη βάναυσα», είπε ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς – Πού καταγράφονται ζημιές

Λίνα Κεκέση
Βασίλης Γούλας
Κώστας Στάμου

Αισιοδοξία προκύπτει τις τελευταίες ώρες για την πορεία της φωτιά στην Πεντέλη, καθώς, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο και οι δυνάμεις εξακολουθούν να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες και να εξαλείψουν τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων. Μικρές εστίες παραμένουν σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμη μικρότερες σε Ανθουσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι.

Όσοι οι φλόγες υποχωρούν, οι κάτοικοι των περιοχών που έχουν πληγεί βάναυσα από τις φωτιές, μετρούν τις πληγές τους. Δεν είναι λίγα τα σπίτια που έχουν καεί από τα χαράματα ως τώρα σε Πεντέλη, Πανόραμα Παλλήνης, Ανθούσα, Διώνη και Ντράφι.

Από το πρώτο φως της ημέρας μέχρι και τώρα οι κάτοικοι όλων αυτών των περιοχών μετρούν τις πληγές τους μιας και τα σπίτια που έχουν τυλιχτεί στις φλόγες και οι υλικές ζημιές δεν είναι λίγες σε αυτοκίνητα και όχι μόνο.

Δείτε βίντεο του protothema.gr από τα φλεγόμενα σπίτια στη Διώνη:

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://www.protothema.gr/greece/article/1266496/fotia-stin-pedeli-spitia-ehoun-tulihtei-stis-floges-se-pallini-pedeli-anthousa-kai-drafi/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr