Home ΔΙΕΘΝΗ Δεκάδες ΠΛΗΡΩΣ τρυπημένοι τουρίστες πέφτουν «ξαφνικά»…ΝΕΚΡΟΙ στην Ιταλία

Δεκάδες ΠΛΗΡΩΣ τρυπημένοι τουρίστες πέφτουν «ξαφνικά»…ΝΕΚΡΟΙ στην Ιταλία

by _
0 comment 111 views
Δεκάδες ΠΛΗΡΩΣ τρυπημένοι τουρίστες πέφτουν…ΝΕΚΡΟΙ «ξαφνικά» στην Ιταλία
Δεκάδες ΠΛΗΡΩΣ τρυπημένοι τουρίστες πέφτουν…ΝΕΚΡΟΙ «ξαφνικά» στην Ιταλία

Δεκάδες ΠΛΗΡΩΣ τρυπημένοι τουρίστες πέφτουν «ξαφνικά»…ΝΕΚΡΟΙ στην Ιταλία

17 Ιουλίου 2022 Sean Adl-Tabatabai


Δεκάδες τουρίστες στην Ιταλία πέθαναν «ξαφνικά και απροσδόκητα» τις τελευταίες 24 ώρες, σύμφωνα με τις αρχές.

Τώρα που η εποχή της παραλίας πλησιάζει, λαμβάνει χώρα ένα νέο αποκαρδιωτικό φαινόμενο: Υγιείς τουρίστες πέφτουν νεκροί από ξαφνικές και απροσδόκητες «έκτακτες καταστάσεις που σχετίζονται με την καρδιά».

Σε όλο τον κόσμο, οι θαλασσοπόροι καταρρέουν ενώ απλώς κάνουν βόλτες κατά μήκος της παραλίας ή κολυμπούν. Πολλοί από αυτούς παθαίνουν καρδιακή ανακοπή και πεθαίνουν.

Ο blogger Tom Stahl αναφέρει: «Στις αρχές Ιουλίου, μέσα σε μόλις 24 ώρες, τουλάχιστον 11 παραθεριστές έπεσαν νεκροί στις ιταλικές παραλίες».

Το Rairfoundation.com αναφέρει: Από τον Ιούλιο του 2022, σχεδόν 48,7 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ιταλία έχουν λάβει δύο δόσεις από τα αμφιλεγόμενα «εμβόλια» κατά του Covid, περίπου το 90,1 τοις εκατό του συνολικού πληθυσμού άνω των 12 ετών. Επιπρόσθετα, τρεις στους τέσσερις Ιταλούς έχουν επίσης λάβει μια ενισχυτική δόση.

Ιατρικά επείγοντα περιστατικά σε ιταλικές παραλίες
Η ακτή του Fondi της Ιταλίας:



Στις 4 Ιουλίου 2022, στην ακτή του Φόντι: Υγιής 70χρονος άνδρας που περπατούσε στην παραλία με τη γυναίκα του γύρω στις 5 το απόγευμα έπεσε νεκρός.

Παραλία Grado, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, στην παραλία του Grado, 85χρονη γυναίκα πέθανε. Η γυναίκα ένιωσε άρρωστη ενώ περπατούσε στην παραλία. Οι ναυαγοσώστες και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης επενέβησαν αμέσως, αλλά παρά τις προσπάθειές τους να ζωντανέψουν τη γυναίκα, δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Το ζευγάρι έκανε διακοπές στο Grado από το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Νησί Παλμαρία, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, 85χρονος συνταξιούχος πεζοναύτης πέθανε σε ένα παραλιακό νησί της Παλμαρίας από ξαφνικό ιατρικό έκτακτο περιστατικό ενώ κολυμπούσε σε ρηχά νερά.

Alba Adriatica, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, 82χρονος τουρίστας από την Απουλία έπεσε νεκρός στην παραλία. Συνέβη στην Alba Adriatica στην παραλία Marconi, κοντά στο Hotel Lido: ο άνδρας ένιωσε ξαφνικά άρρωστος. Παρά το γεγονός ότι διασώθηκε αμέσως, πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο Giulianova.

Ακτή Marche, Ιταλία



Την 1η Ιουλίου 2022, 84χρονος Τοσκανός τουρίστας σε διακοπές στην ακτή Marche με τη σύζυγό του πέθανε ενώ έκανε ένα σύντομο κολύμπι. Οι ναυαγοσώστες ανακάλυψαν το άψυχο σώμα του άνδρα.

Βόρεια Ρώμη

Την 1η Ιουλίου 2022, πενήνταχρονος Ισημερινός στην παραλία με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του αρρώστησαν στο νερό και πέθανε.

Ardesio, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, 68χρονος κατέρρευσε στον ποταμό Σέρια και οι διασώστες δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Silvi Marina, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, ένας 72χρονος από το Ortucchio, σε διακοπές με την οικογένειά του στη Silvi Marina, ένιωσε άρρωστος ενώ κολυμπούσε. Ο άνδρας κατέβασε τους ναυαγοσώστες, οι οποίοι τον έφεραν πίσω στην ακτή. Δυστυχώς ο άνδρας πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Καμπανία, Ιταλία

Στις 2 Ιουλίου 2022, υγιής 67χρονη γυναίκα έπεσε νεκρή στις ακτές της Καμπανίας. Άλλοι δύο άνθρωποι σώθηκαν μετά από ξαφνικά ιατρικά επείγοντα περιστατικά. Την ίδια μέρα στην παραλία Πατρίσια, οι διασώστες κατάφεραν να σώσουν έναν 20χρονο που έπασχε από αναπνευστική ανακοπή.



Στις 3 Ιουλίου, υγιής άνδρας υπέστη επείγουσα ιατρική βοήθεια στο νερό. Τον έσωσε μια νοσοκόμα που έκανε καρδιακό μασάζ με απινιδωτή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύτηκε.

Ποταμός Adda, Ιταλία

Στις 3 Ιουλίου 2022, 36χρονος άνδρας από τη Σενεγάλη υπέστη αιφνίδια επείγουσα ιατρική κατάσταση ενώ έκανε μπάνιο σε μια παραλία κατά μήκος του ποταμού Άντα. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς πέθανε.

Basilicata, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, άνδρας πέθανε στην παραλία Terzo Cavone μετά από αιφνίδιο ιατρικό επείγον. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πέθανε μετά από αιφνίδιο ιατρικό περιστατικό.

Cala Liberotto, Ιταλία

Στις 4 Ιουλίου 2022, 79χρονος παραθεριστής πέθανε ενώ κολυμπούσε μετά από ξαφνικό ιατρικό επείγον. Οι επεμβάσεις ανάνηψης συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα, αλλά δυστυχώς η γυναίκα δεν μπόρεσε να σωθεί.

Marzocca di Senigallia, Ιταλία

Ένας 87χρονος τουρίστας είχε ένα απροσδόκητο ιατρικό περιστατικό ενώ βρισκόταν στη θάλασσα στη Σενιγάλια και πέθανε. Συνέβη το πρωί στην παραλία στη Marzocca di Senigallia (Ανκόνα). Ο άνδρας ήταν μέσα στο νερό περίπου δέκα μέτρα από την ακτή όταν κατέρρευσε.

Ο κατάλογος των θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται

Εν τω μεταξύ, ο κατάλογος των «ανεξήγητων θανάτων» και των «αιφνίδιων θανάτων» συνεχίζεται απαρέγκλιτα. Αυτό το φαινόμενο είναι τόσο κοινό που έχει ακόμη και το δικό του αρκτικόλεξο: SADS (Sudden Adult Death Syndrome), για το Σύνδρομο Αιφνίδιου Θανάτου Ενηλίκων.



Ενώ οι Ιταλοί προετοιμάζονται για τις τέταρτες ενέσεις κατά του Covid, ο αριθμός των αιφνίδιων θανάτων συνεχίζει να αυξάνεται αμείλικτα – 11 κάτω των 60 ετών τις τελευταίες ώρες. Το νεότερο θύμα ήταν 22 ετών. Ένας άλλος ήταν γιατρός 52 ετών. Όλοι οι θάνατοι ήταν «ξαφνικοί και απροσδόκητοι»:

Πέθανε ο 52χρονος γιατρός Pier Giorgio Paesano
Πέθανε ο 42χρονος Ελίγιο Γκρέκο
Πέθανε ο 45χρονος Guardia Mangano
Πέθανε ο 59χρονος Τζουζέπε Μποτάνι
Πέθανε ο 51χρονος Rachid Khlifa
Νεκρή η 22χρονη Guardia Mangano
Νεκρός ο 59χρονος Τζουζέπε Μποτάνι
Νεκρός 63χρονος
Νεκρός 53χρονος
Νεκρός ο 48χρονος Ντάνι
Πέθανε ο 33χρονος Μάουρο Λιμπραλέσο
Νεκρός 30χρονος από το Varese, Mattia

Δείτε εικόνα >> https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2022/07/Picsart_22-07-12_15-27-38-302-scaled-1-2048×1365-1-1536×1024.jpeg.webp

Οι εκλεγμένοι Ιταλοί αξιωματούχοι, η αστυνομία και οι ιατροί θα πρέπει να απαιτούν έρευνες για αυτούς τους θανάτους. Μήπως ο αριθμός των ανθρώπων που πεθαίνουν δεν είναι αρκετά «σημαντικός» για αυτούς; Η αδράνεια των αρχών είναι ένα χαστούκι στις οικογένειες των θυμάτων.

Οι πηγές για όλες τις αναφορές των θανάτων αυτών μπορούν να βρεθούν εδώ >> https://newspunch.com/were-completely-baffled-dozens-of-fully-jabbed-tourists-suddenly-drop-dead-in-italy/

 

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr