Home Greek News Το τουρκικό παρακράτος στοχοποιεί τον δημοσιογράφο Νίκο Αρβανίτη – Απαιτείται η έμπρακτη στήριξη όλων

Το τουρκικό παρακράτος στοχοποιεί τον δημοσιογράφο Νίκο Αρβανίτη – Απαιτείται η έμπρακτη στήριξη όλων

by _
0 comment 126 views

Το τουρκικό παρακράτος στοχοποιεί τον δημοσιογράφο Νίκο Αρβανίτη – Απαιτείται η έμπρακτη στήριξη όλων


Απαιτείται η έμπρακτη στήριξη όλων!

Ονομάζεται Νίκος Αρβανίτης, είναι δημοσιογράφος και έχει στην ιδιοκτησία του την ιστοσελίδα Komotinipress. Εσχάτως έχει κάνει άνω κάτω με τις αποκαλύψεις του το τουρκικό προξενείο Κομοτηνής και τον πρόξενο Ομέρογλου για το παιχνίδι που κάνει στα εσωτερικά πολιτικά μας πράγματα. Κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το υπουργείο Εξωτερικών, που προειδοποίησε «γλυκά» με οδηγία Δένδια με απέλαση τον κύριο Ομέρογλου.

Πώς αντέδρασε λέτε αυτός ο γενναίος διπλωμάτης που δεν χάνει ποτέ την ψυχραιμία του; Λέγεται ότι παρακίνησε κορυφαία στελέχη της μειονότητας, όπως η πρόεδρος του κόμματος κυρία Ασάφογλου και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, να υπογράψουν μαζί με άλλους κείμενο για να καταγγείλουν τον δημοσιογράφο για «χουντικές πρακτικές» και για επιχείρηση «δολοφονίας χαρακτήρα». Χωρίς να τον κατονομάζουν. Προφανώς για να τον τρομάξουν.

Καλούνται η κυβέρνηση και οι δημοσιογραφικές ενώσεις να προστατέψουν τον Νίκο Αρβανίτη. Καλείται ο πρόξενος να βγει από την κρυψώνα του και να αντιμετωπίσει, αν θέλει, τα δημοσιογραφικά σχόλια στο φως της ημέρας.

ΠΗΓΗ>> www.newsbreak.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr