Home Greek News Όσοι πολιτικοί ηγέτες στηρίζουν Ζελένσκι…ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ. Σειρά έχει τώρα κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

Όσοι πολιτικοί ηγέτες στηρίζουν Ζελένσκι…ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ. Σειρά έχει τώρα κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;

by _
0 comment 160 views

Όσοι πολιτικοί ηγέτες στηρίζουν Ζελένσκι…ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕΤΑ. Σειρά έχει τώρα κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ;;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Όλοι όσοι στηρίζουν τον Ζελένσκι…παραιτούνται μετά, κάτι που είναι πολύ ενδιαφέρον–να πούμε το λιγότερο. Δηλαδή, καραρώνται και καταδικάζουν έτσι τους εαυτούς τους πολιτικά!

Αφού απέτυχε να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των παγκοσμιοποιητών στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Μπόρις Τζόνσον παραιτήθηκε από τη θέση του πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, στο οποίο το ρωσικό Κρεμλίνο εξέφρασε ένα μεγάλο «στα τσακίδια!»

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Mario Dragie, ο οποίος βοήθησε στην παράδοση ιταλικών όπλων στην Ουκρανία και έδειξε υποστήριξη για την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ανακοίνωσε επίσης την παραίτησή του

Τους περασμένους μήνες η πρωθυπουργός της Εσθονίας Κάγια Κάλας απέβαλε το λαϊκιστικό κεντροαριστερό κόμμα, υποστηρίζοντας ότι έπρεπε να σχηματίσει μια νέα κυβέρνηση για να στηρίξει την Ουκρανία στον πόλεμό της εναντίον της Ρωσίας. Την Πέμπτη η Κάλας παραιτήθηκε λόγω τυπικού σχηματισμού νέας κυβέρνησης.

Και ο πρόεδρος της Σρι Λάνκα που που είχε υποστηρίξει την Ουκρανία παρά τις κυρώσεις που έχουν παραλύσει το έθνος του, έστειλε τις προάλλες την παραίτησή του στην κυβέρνηση εκεί μέσω email αφού εγκατέλειψε πρώτα τη χώρα.

Πέρα από τις παραιτήσεις και πέρα ​​από τις συναντήσεις και τους χαιρετισμούς με τον πρόεδρο-μαριονέτα της Ουκρανίας, είδαμε επίσης τη δολοφονία του πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Άμπε και την τραυματική έλλειψη εμπιστοσύνης που εξέφρασε ο γαλλικός λαός προς τον Μακρόν, τον Τριντό και τον Τζο Μπάιντεν.



Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ;

Η πρώην μεγάλη τραπεζική αξιωματούχος του Ρήγκαν, Κάθριν Όστιν Φιτς, εξηγεί ότι βλέπουμε μια εκκαθάριση ή έναν πολιτικό ευνουχισμό πολιτικών ηγετών. Το πολιτικό κεφάλαιο των Μάριο Ντράγκι, Μπόρις Τζόνσον, Μακρόν, Τζο Μπάιντεν, Άμπε κ.λπ. έχει πλέον εξαντληθεί και είναι πλέον άχρηστοι γιατί δεν θα ωθούσαν επιθετικά το επόμενο κύμα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θέλει να φέρει έναν νέο γύρο πιο φρέσκιας, πιο κακής παγκόσμιας ηγεσίας.

Το επόμενο κύμα είναι η πλήρης κατάρρευση των πάντων και δεν είναι εύκολο να βρεις ανθρώπους που είναι πρόθυμοι να είναι ο τύπος του φθινοπώρου για την καταστροφή ενός έθνους. Χρειάζεται ένας ιδιαίτερος τύπος ανθρώπου. Κάτι που μπορεί να εξηγήσει γιατί ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια Γκάβιν Νιούσομ (που είναι ανηψιός της…ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΣΙ) επισκέφτηκε τον Λευκό Οίκο αμέσως μετά την επίσκεψη του Τζο Μπάιντεν στο Ισραήλ. Ο Μπάιντεν ενοχλεί ακόμη και τους ηλίθιους και όλη αυτή η επιχείρηση απαιτεί βλακείες. Έτσι τα πράγματα θα συνεχίσουν να γίνονται πιο περίεργα.

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Έτοιμο το Κογκρέσο να κάνει ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Μπάιντεν!!! Θα τον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ όμως μετά και τον αντικαταστήσουν με τον..κυβερνήτη της Καλιφόρνια;;;!!! για περισσότερα!



Αλλά αυτό πιθανότατα δεν θα διαρκέσει πολύ περισσότερο, επειδή η παγκόσμια οικονομική επαναφορά είναι επικείμενη. Η Σρι Λάνκα ήταν μόνο η αρχή και φαίνεται ότι η Νότια Αφρική θα μπορούσε να είναι η επόμενη, ακολουθούμενη από όλους.

Οι διεθνείς τραπεζίτες και τα τραπεζικά τους σχέδια έχουν ληστέψει τον κόσμο στα τυφλά εδώ και δεκαετίες, αλλά τελικά όλα τα χρήματα θα τελειώσουν και οι οικονομικοί ειδήμονες λένε όλοι ότι θα είναι φέτος.

Το δολάριο μόλις έφτασε στην ισοτιμία με το ευρώ και η υπονόμευση των αριθμών δεν θα λειτουργεί πλέον.

Η ελίτ έχει μόνο μία λύση: τον πόλεμο.

Ο πόλεμος χρησιμοποιείται συχνά για να σωθούν τα παραστατικά νομίσματα των κεντρικών τραπεζών και, χωρίς άλλες επιλογές, οι ψυχοπαθείς γραφειοκράτες που είναι υπεύθυνοι θα πάνε σε πόλεμο με τη Ρωσία, κάτι που μόνο θα επιταχύνει την οικονομική κατάρρευση της Δύσης.



Αν πρόκειται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, τότε θα είναι το τελευταίο θανατηφόρο χτύπημα που θα ανοίξει τον δρόμο για ένα νέο σύστημα, που σημαίνει ότι, αν δεν κρατάτε πραγματικά χρήματα (χρυσό, κτλ.), σύντομα θα μείνετε όλοι άφραγκοι επειδή όλο αυτό το χαρτί στα πορτοφόλια σας και οι αριθμοί που βλέπετε στις οθόνες σας, σύντομα, θα είναι όλα…άχρηστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο…

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. – Αααααα… αλλά…ΘΑΡΣΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, γιατί αν έπεσαν οι προαναφερθέντες πολιτικοί ηγέτες λόγω Ζελένσκι, τότε, ΣΙΓΟΥΡΑ έχει σειρά τώρα σε αυτό κι ο…ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ για…ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr