Home Greek News Το “παπατζιλίκη” με τις κελεμπίες και ο ευκολόπιστος πρωθυπουργός! Ο Μπίλ Σαλμαν διάδοχος του θρόνου στην Σαουδική Αραβία και ο Ρουμπάτης “παραμύθιασαν” τον Μητσοτάκη για επενδύσεις 5 δις (!) στην Ελλάδα και την αγορά του 30% της Εθνικής τράπεζας.

Το “παπατζιλίκη” με τις κελεμπίες και ο ευκολόπιστος πρωθυπουργός! Ο Μπίλ Σαλμαν διάδοχος του θρόνου στην Σαουδική Αραβία και ο Ρουμπάτης “παραμύθιασαν” τον Μητσοτάκη για επενδύσεις 5 δις (!) στην Ελλάδα και την αγορά του 30% της Εθνικής τράπεζας.

by _
0 comment 171 views

Κυριακή, Ιουλίου 17, 2022

Το “παπατζιλίκη” με τις κελεμπίες και ο ευκολόπιστος πρωθυπουργός! Ο Μπίλ Σαλμαν διάδοχος του θρόνου στην Σαουδική Αραβία και ο Ρουμπάτης “παραμύθιασαν” τον Μητσοτάκη για επενδύσεις 5 δις (!) στην Ελλάδα και την αγορά του 30% της Εθνικής τράπεζας…

Λιγούρια και τυχοδιώκτες επιχειρηματίες έκαναν “ουρά” για να κλείσουν ραντεβού μπας και πουλήσουν τις χρεοκοπημένες “επιχειρήσεις – ρετάλια” που έχουν…

Του Άρη Σπίνου
 

Για ένα φεγγάρι ο π. διοικητής των Ελληνικών μυστικών υπηρεσιών είναι αλήθεια ότι διατηρούσε “την γέφυρα” Σαουδαραβικών κεφαλαίων με επιχειρηματίες στην Ελλάδα. Το έργο αυτό όμως έχει λήξει εδώ και μήνες. Μπορεί ο ίδιος να διαδίδει ότι ελέγχει τις επενδύσεις των Σαουδάραβων στην χώρα μας αλλά αυτό αποτελεί ένα μέγα παραμύθι. Το edolio5 σας έχει ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ.  

 

Η μεγάλη πλάκα έγινε με τον Μητσοτάκη και τον διάδοχο του θρόνου πρίγκιπα Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν στο Ριάντ, στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού, και «άνοιξε την όρεξη» σε πολλούς Έλληνες επιχειρηματίες, που χρωστάνε σε όποιον μιλάει Ελληνικά και κυκλοφορούν μόνο την νύχτα για να μην τους συλλάβουν, οι οποίοι επιθυμούν να προσελκύσουν αραβικά κεφάλαια για επενδύσεις! Δηλαδή να πιάσουν κοροΐδα τους Κελεμπίες

Η πρόθεση του Μπιν Σαλμάν, που προσφάτως εξαγόρασε την ποδοσφαιρική ομάδα Νιούκαστλ στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, ήταν να ρίξει 5 δις. ευρώ για επενδύσεις στη χώρα μας. Έτσι έλεγε! Προς το παρόν πάντως έχει αγοράσει 2 – 3 κτήρια στο κέντρο της Αθήνας και ένα ξενοδοχείο. Πήρε και ένα και ένα χωράφι με ελιές για να βγάζει λάδι. Να φανταστείτε ότι διέδιδαν ότι ο διάδοχος του θρόνου θα αγοράσει το 30% της Εθνικής τράπεζας.

Οι τελευταίες πληροφορίες πάντως του edolio5 λένε πως ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας μας …παρέκαμψε εντελώς και αντί για την Ελλάδα επισκέφθηκε άλλες γειτονικές χώρες! Και ‘μείς μείνανε με τις κελεμπίες στο χέρι και τον Ρουμπάτη να υπόσχεται ακόμη τα δις που έρχονται.

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr