Home ΔΙΕΘΝΗ Οι κυβερνώντες του Η.Β. δημοσιεύουν αθόρυβα αναφορά επιβεβαιώνοντας ότι οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 94% όλων των θανάτων από COVID-19

Οι κυβερνώντες του Η.Β. δημοσιεύουν αθόρυβα αναφορά επιβεβαιώνοντας ότι οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 94% όλων των θανάτων από COVID-19

by _
0 comment 158 views

Οι κυβερνώντες του Η.Β. δημοσιεύουν αθόρυβα αναφορά επιβεβαιώνοντας ότι οι εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 94% όλων των θανάτων από COVID-19

από Mac Slavo | 12 Ιουλίου 2022 | Επικεφαλίδα ειδήσεων |


Οι κυβερνώντες του Ηνωμένου Βασιλείου δημοσίευσαν αθόρυβα μια έκθεση που επιβεβαίωνε ότι οι «εμβολιασμένοι» COVID-19 ευθύνονται για το 94% όλων των θανάτων COVID-19 από τον Απρίλιο του 2022 και ένα τεράστιο 90% από αυτούς ήταν είτε τριπλά είτε τετραπλά τρυπημένοι. Αυτό σημαίνει ότι με κάθε τρύπημα, αυξάνονται οι πιθανότητές σας να πεθάνετε από την ασθένεια που τα τρυπήματα υποτίθεται ότι θα αποτρέψουν.

Έκθεση που δημοσιεύτηκε αθόρυβα από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοινώσει την παραίτησή του, αποκαλύπτει ότι οι θάνατοι από τον Covid-19 έχουν αυξηθεί δραματικά μεταξύ του τριπλάσιου εμβολιασμένου πληθυσμού στην Αγγλία τους τελευταίους δύο μήνες, ενώ μειώνονται δραστικά μεταξύ των μη εμβολιασμένων πληθ

υσμός. Η «έγκαιρη» δημοσίευση αυτών των πληροφοριών κάνει αυτό να μοιάζει ότι η παραίτηση του Jonshon είναι μια απόσπαση της προσοχής από τη μεγαλύτερη απάτη στην ανθρώπινη ιστορία (εκτός από την ίδια την κυβέρνηση.)

Τον Μάρτιο, η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (UKHSA) ανακοίνωσε ότι από την 1η Απριλίου 2022, δεν θα δημοσιεύει πλέον την κατάσταση εμβολιασμού των κρουσμάτων Covid-19, των νοσηλειών και των θανάτων στην Αγγλία. Εκείνη την εποχή, το UKHSA ισχυρίστηκε ότι αυτό συνέβη επειδή η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου είχε τερματίσει τις δωρεάν καθολικές δοκιμές Covid-19 και, ως εκ τούτου, επηρέασε αυτό την «ικανότητά τους να παρακολουθούν σθεναρά τα κρούσματα Covid-19 από την κατάσταση εμβολιασμού».

Ωστόσο, γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο όλες οι άρχουσες τάξεις αρνούνται να αναλύσουν τους θανάτους με βάση το καθεστώς εμβολιασμού. Διαταράσσει την επίσημη αφήγηση ότι αυτά τα τρυπήματα βοηθούν στην πρόληψη θανάτων και νοσηλειών, κάτι που οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζαμε αμέσως ότι ήταν ένα μεγάλο ψέμα.



Η Υπηρεσία Ασφάλειας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου έψαχνε εδώ και μήνες μια δικαιολογία για να σταματήσει τη δημοσίευση των δεδομένων επειδή έδειχνε ξεκάθαρα ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός υπέφερε τεράστια βλάβη στο ανοσοποιητικό σύστημα, με ποσοστά κρουσμάτων, νοσηλείων και θανάτων ανά 100.000 υψηλότερα μεταξύ του πλήρως εμβολιασμένου πληθυσμού. –Το Exposé

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι ο εμβολιασμένος πληθυσμός στην Αγγλία αντιπροσώπευε το σοκαριστικό 94% όλων των θανάτων από Covid-19 τον Απρίλιο και τον Μάιο και το 90% αυτών των θανάτων ήταν μεταξύ του τριπλά/τετραπλά εμβολιασμένου πληθυσμού.



Τον Μάρτιο του 2022, υπήρξαν 321 θάνατοι από Covid-19 εντός 60 ημερών από ένα θετικό τεστ μεταξύ του μη εμβολιασμένου πληθυσμού σύμφωνα με την Έκθεση Εποπτείας Εμβολίων της 13ης Εβδομάδας του UKHSA, όπως περιγράφεται λεπτομερώς στο ακόλουθο διάγραμμα χρησιμοποιώντας δεδομένα που εξάγονται από τον πίνακα 13β της έκθεσης.

Αυτό σημαίνει ότι υπήρξαν 33 λιγότεροι θάνατοι μεταξύ των μη εμβολιασμένων σε διάστημα δύο μηνών (Απρίλιος και Μάιος) από ό,τι ολόκληρο τον Μάρτιο.

Μας λένε ψέματα για αυτή την «πανδημία» και τη «θεραπεία» από τότε που ξεκίνησαν όλα. Μπορούμε ξεκάθαρα να δούμε ότι εκείνοι που έπεσαν θύματα αυτής της φάρσας από την αρχή είναι πλέον οι πιο άρρωστοι και όσοι υποτάχθηκαν στη θέληση των κυρίων και των αρχόντων τους πρέπει τώρα να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της τυφλής υπακοής.

ΠΗΓΗ >> https://www.shtfplan.com/headline-news/uk-rulers-quietly-published-report-confirming-the-vaxxed-account-for-94-of-all-covid-19-deaths

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr