Home ΗΠΑ Έτοιμο το Κογκρέσο να κάνει ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Μπάιντεν!!! Θα τον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ όμως μετά και τον αντικαταστήσουν με τον..κυβερνήτη της Καλιφόρνια;;;!!!

Έτοιμο το Κογκρέσο να κάνει ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Μπάιντεν!!! Θα τον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ όμως μετά και τον αντικαταστήσουν με τον..κυβερνήτη της Καλιφόρνια;;;!!!

by _
0 comment 199 views

President Biden attends a Fourth of July celebration for military families on the South Lawn of the White House. (Demetrius Freeman/The Washington Post)

Έτοιμο το Κογκρέσο να κάνει ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ τον Μπάιντεν!!!

Θα τον…ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ όμως μετά και τον αντικαταστήσουν με τον..κυβερνήτη της Καλιφόρνια;;;!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 18 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Το Βαθύ Κράτος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής είναι έτοιμο να θέσει σε πλήρη εφαρμογή ένα λίαν δόλιο σχέδιο για την εγκατάσταση ενος απόλυτου…απολυταρχικού καθεστώτος στις ΗΠΑ, μιας…ΔΙΚΤΑΡΟΡΙΑΣ και θα μετέλθουν τα απαραίτητα προσχήματα προκειμένου να το φέρουν εις πέρας.

Οι Δημοκρατικοί, συναινέσει των περισσοτέρων Ρεπουμπλικάνων της Γερουσίας, έχουν εν τω γίγνεσθαι μια τροπολογία του εντελώς ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ Νόμου περί Εξουσιοδότησης Εθνικής Άμυνας (the National Defense Authorization Act) -που έγινε “νομος” βάσει του ΣΤΗΜΕΝΟΥ “χτυπήματος” της Ενδεκάτης Σεπτεμβρίου του 2001 (που ήταν δουλεία της κυβερνήσεως Μπούς εν συνεργασία με το Ισραήλ για να ξεκινήσει η Νέα Τάξις Πραγμάτων)– που έχει σαν σκοπό να δωθούν άνευ προηγουμένου εξουσίαι εις τον Πρόεδρον των ΗΠΑ που, ουσιαστικώς, θα τον καθιστούσε…ΔΙΚΤΑΡΟΡΑΝ!!!

Ο Αδάμ Σιφ (Adam Schiff), ο οποίος είναι μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος και εκπροσωπεί την 28η περιφέρεια του Κογκρέσου της Καλιφόρνια από το 2013, κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα τροπολογία για τον NDAA που θα απέκρυπτε κάθε πληροφορία που συλλέγει ο στρατός των ΗΠΑ για χρήση σε έρευνες του Κογκρέσου ή δικαστικών διαδικασιών.

Ομιλούμε περι μιας τεραστίου προσπάθειας συγκαλύψεως τεράστιων διαστάσεων και μιας προληπτικής αρπαγής εξουσίας για να αποτραπoύν οι επιβλεπτικές εξουσίες του GOP (των Ρεπουμπλικάνων) το επόμενο έτος! Θα απογύμνωνε το Κογκρέσον από όλες τις εξουσίες του που αφορούν τον έλεγχον των δραστηριοτήτων και επιχειρήσεων του αμερικανικού Στρατού. Τέτοιες εξουσίες έχουμε να ιδούμε στις ΗΠΑ από τότε που έγινε δικτάτωρ ο ίδιος ο…ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΝ κατά τον Εμφύλιον:

Με άλλα λόγια, το νομοσχέδιον H.R. 4350 θα επέτρεπε εις τον Πρόεδρον των ΗΠΑ να διοικεί πλήρως τον αμερικανικό στρατό και δεν θα είχε λόγο σε αυτό το αμερικανικό Κογκρέσο! Αυτό δεν είναι άλλο από στρατιωτικός νόμος!

Ο Πρόεδρος θα λάμβανε δικτατορικές εξουσίες προκειμένου να πραγματοποιήσει εσωτερικές στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του αμερικανικού λαού! Αυτό, ωστόσο, θα παραβίαζε τον μακροχρόνιο κανόνα του Posse Comitatus που απαγορεύει στον στρατό των ΗΠΑ να κάνει κάτι τέτοιο!

Δείτε το απόσπασμα της Τροπολογίας….

Αυτό είναι κυριολεκτικά μια κήρυξη πολέμου κατά του αμερικανικού λαού! Τους ανακηρύσσει «εχθρούς μαχητές» και επιτρέπει στην κυβέρνηση να κατευθύνει τους στρατιωτικούς να τους κυνηγήσουν!

Τα σενάρια περι της αντικαταστήσεως του Μπάιντεν είτε από την Καμάλα Χάρις είτε από τον κυβερνήτη της Καλιφόρνιας Γκάβιν Νιούσομ (Gavin Newsom)…

Είναι πλέον γνωστόν τοις πάσιν εν ταις Ηνωμέναις Πολιτείαις ότι ο Τζο Μπάιντεν είναι πλέον απηρχαιωμένος καθώς και…ΑΧΡΗΣΤΟΣ και ότι πρέπει να…ΦΥΓΕΙ τώρα και να αντικατασταθεί από κάποιον άλλον πιο κατάλληλον για την προεδρίαν. Τα επικρατέστερα σενάρια που παίζονται πλέον επ ‘ αυτού είναι τα εξής…

– 1ον) Θα τον αντικαταστήσει η Καμάλα Χάρις αφού είναι η αντιπρόεδρος…

-2) Αλλά επειδή κι η Καμάλη είναι μια…ΚΟΥΤΗ ακατάλληλη για μιαν τέτοιαν θέσιν, πρέπει να επιλεγεί…ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ…

-3) Η πιο πιθανή -συμφώνως προς τους Δημοκρατικούς– επιλογή για την αμερικανικήν προεδρίαν δεν είναι άλλον από τον ίδιον τον…ΓΚΑΒΙΝ ΝΙΟΎΣΟΜ, τον ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΝ ΤΗΣ ΚΑΛΗΦΟΡΝΙΑΣ!!!

Είναι αν απορεί κανείς το γεγονός πως όταν τις προάλλες είχε μετέβη ο Μπάιντεν εις την Γην της «Επαγγελίας» (μάλλον εις την Γην της…ΚΑΤΑΡΑΣ, δηλαδή, το Ισραήλ), επεσκέφθη στα καλά καθούμενα τον Λευκόν Οίκον ο…ΝΙΟΥΣΟΜ και ΕΝ ΤΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ;;;!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;; Δείτε το σχετικό βίντεο επ’ αυτού…

Αλλά επειδή η απλή αντικατάσταση του Μπάιντεν θα ήταν μια…ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΟΥΛΑ θα λέγαμε, ΤΟΤΕ, και σύμφωνα με τις πληροφορίες των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com), θα αναγκαστεί το Βαθύ Κράτος τον πρόεδρον να τον βγάλει από τη μέση a λα…ΤΖΟ ΚΕΝΕΝΤΙ. ΝΑΙ…ΣΩΣΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ!!! Αυτό θα μπορούσε να συμβεί ακριβώς πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές τον Νοεμ. φέτος και, αν συμβεί, οι Δημοκρατικοί θα κατηγορήσουν μετά τους υποστηρικτές του Τραμπ για αυτό!

Γι’ αυτό το γνωστό φερέφωνο της CIA The Washington Post είχε γράψει αρχές του μηνός τα εξής…ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΑ επ ‘αυτού σε άθρο τους με τίτλο “Καθώς ορισμένοι Δημοκρατικοί γίνονται ανυπόμονοι με τον Μπάιντεν, εμφανίζονται εναλλακτικές φωνές”( As some Democrats grow impatient with Biden, alternative voices emerge)

Περισσότεροι Δημοκρατικοί είναι απογοητευμένοι με την προσοχή του Μπάιντεν σε αυτό που θεωρούν μια στιγμή κρίσης και πρόσωπα όπως ο Newsom και ο Pritzker επιδεικνύουν μια πιο οξεία προσέγγιση…

Κατά την άποψη πολλών αναστατωμένων Δημοκρατικών, η χώρα αντιμετωπίζει μια πλήρη κρίση σε διάφορα μέτωπα και ο Μπάιντεν φαίνεται ανίκανος ή απρόθυμος να απαντήσει με την κατάλληλη δύναμη. Λένε ότι η δημοκρατία δέχεται ευθεία επίθεση καθώς οι Ρεπουμπλικάνοι αλλάζουν τους εκλογικούς κανόνες και το Ανώτατο Δικαστήριο ξαναγράφει γρήγορα τους αμερικανικούς νόμους. Οι πυροβολισμοί έχουν καταστεί ρουτίνα πλέον, το συνταγματικό δικαίωμα στην άμβλωση έχει λήξει και οι Δημοκρατικοί ενδέχεται να υποστούν μεγάλες απώλειες στις επόμενες εκλογές.

ΝΙΟΥΣΟΜ (NEWSOM)….ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Κι αυτό είχε δημοσιευτεί στις 5 Ιουλ. φέτος!!!

Κι ΑΝ γίνει τελικά πρόεδρος ο Νιούσομ, τότε, θα λειτουργούσε υπό την επίβλεψιν της θειούλας του, της…ΝΑΝΣΙ ΠΕΛΟΣΙ!!!

Δείτε το σχετικό βίντεο…

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr