Home ΗΠΑ Οι υπάλληλοι του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν σωρηδόν τις δουλειές τους λόγω των θανατηφόρων βρεφικών εμβολίων Covid

Οι υπάλληλοι του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν σωρηδόν τις δουλειές τους λόγω των θανατηφόρων βρεφικών εμβολίων Covid

by _
0 comment 202 views

Photo: UNICEF/UNI346553/Karahoda

Οι υπάλληλοι του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν σωρηδόν τις δουλειές τους λόγω των θανατηφόρων βρεφικών εμβολίων Covid


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 17 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


«Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας που ανοίγονται πλέον σε θέσεις υψηλότερου επιπέδου», είπε ένας επιστήμονας…

Γιατροί και επιστήμονες στα ανώτατα επίπεδα του NIH, του FDA και του CDC εγκαταλείπουν τις θέσεις τους στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση λόγω της πρόσφατης έγκρισης των εμβολίων Covid για τα βρέφη και των ενισχυτικών για τα παιδιά.

Άρθρο που δημοσιεύτηκε την Πέμπτη από τον καθηγητή του πανεπιστημίου Johns Hopkins Marty Makary M.D., M.P.H. και σύμβουλος επιδημιολόγος στο Τμήμα Υγείας της Φλόριντα Tracy Beth Høeg M.D., Ph.D. υπεισήλθε σε λεπτομέρειες σχετικά με τις ανησυχίες των ειδικών υγείας.

Ανώτερος αξιωματούχος του FDA είπε στους γιατρούς: «Είναι σαν μια ταινία τρόμου που αναγκάζομαι να παρακολουθήσω και δεν μπορώ να κλείσω τα μάτια μου. Οι άνθρωποι λαμβάνουν κακές συμβουλές και δεν μπορούμε να πούμε τίποτα».

Οι «κακές συμβουλές» στην οποία ανέφερε ο γιατρός του FDA είναι η έλλειψη κλινικών δεδομένων που να υποστηρίζουν τη χρήση εμβόλων Covid σε Αμερικανούς ηλικίας 6 μηνών έως πέντε ετών.



Ο γιατρός του FDA ήταν επίσης αναστατωμένος που ο οργανισμός παρέκαμψε εξωτερικούς εμπειρογνώμονες στην έγκριση των ενισχυτικών δόσεων για τα παιδιά.

Το άρθρο συνέχισε να επισημαίνει ότι κορυφαία στελέχη του Ερευνητικού Κέντρου Εμβολίων του NIH παραιτήθηκαν τον περασμένο χρόνο, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή, του αναπληρωτή διευθυντή και του επικεφαλής ιατρού.

Έπιστήμονας του NIH είπε στους Makary και Høeg, «Υπάρχει ένας τεράστιος αριθμός θέσεων εργασίας που ανοίγονται σε θέσεις υψηλότερου επιπέδου».

Ένα ζευγάρι αξιωματούχων του CDC είπε ότι η υπηρεσία τους υποφέρει επίσης από χαμηλό ηθικό και ότι οι εργαζόμενοι έχουν κουραστεί από την πολιτικοποίηση της δουλειάς τους.

«Υπήρξε μεγάλη  εναλλαγή του προσωπικού στις θέσεις εργασίας. Το ηθικό είναι χαμηλό», σημείωσε υψηλόβαθμος αξιωματούχος του CDC. «Τα πράγματα έχουν γίνει τόσο πολιτικά, οπότε τι είμαστε εκεί;»

Έπιστήμονας του CDC είπε στους γιατρούς: «Ήμουν περήφανος που έλεγα στους ανθρώπους ότι εργάζομαι για το CDC. Τώρα ντρέπομαι».



Εξηγώντας γιατί οι ειδικοί θα ήταν «ντροπιασμένοι», το άρθρο ανέφερε: «Οι επικεφαλής των υπηρεσιών τους χρησιμοποιούν αδύναμα ή ελαττωματικά δεδομένα για να λάβουν κρίσιμα σημαντικές αποφάσεις για τη δημόσια υγεία».

Ένας από τους επιστήμονες του CDC που μίλησε με τους γιατρούς είπε ότι ο οργανισμός «απέτυχε να εξισορροπήσει τους κινδύνους του Covid με άλλους κινδύνους που προέρχονται από το κλείσιμο των σχολείων. Η απώλεια μάθησης, οι παροξύνσεις ψυχικής υγείας ήταν εμφανείς από νωρίς και αυτές επιδεινώθηκαν καθώς η καθοδήγηση επέμενε να διατηρούνται εικονικά τα σχολεία. Η καθοδήγηση του CDC επιδείνωσε τη φυλετική ισότητα για τις επόμενες γενιές. Απέτυχε για λογαριασμό αυτής της γενιάς παιδιών».

Το κορυφαίο ζήτημα που εξέφρασαν οι καταγγέλλοντες εντός της ομοσπονδιακής κυβέρνησης ήταν τα αδύναμα δεδομένα που χρησιμοποιήθηκαν για την υποστήριξη του εμβολιασμού παιδιών και βρεφών με τα πειραματικά εμβόλια Covid.

«Μπορείτε να τους το κάνετε ένεση ή να τους το ρίξετε στο πρόσωπο και θα έχετε το ίδιο όφελος», αστειεύτηκε ένας κορυφαίος υπάλληλος του CDC όταν συζητούσε για την αποτελεσματικότητα του πυροβολισμού της Pfizer.

«Φαίνεται εγκληματικό το ότι διατυπώσαμε τη σύσταση για να χορηγούνται εμβόλια mRNA Covid σε μωρά χωρίς καλά δεδομένα. Πραγματικά δεν γνωρίζουμε ακόμη ποιοι είναι οι κίνδυνοι. Γιατί λοιπόν να το “σπρώνουμε” (διακινούμε) τόσο δυνατά;» ρώτησε ένας γιατρός του CDC τους γιατρούς.

Υψηλόβαθμος αξιωματούχος της FDA έκανε ένα παρόμοιο σχόλιο, λέγοντας στους Makary και Høeg, «Το κοινό δεν έχει ιδέα πόσο άσχημα είναι πραγματικά αυτά τα δεδομένα. Δεν θα γίνονταν δεκτά ως επαρκή ή ικανοποιητικά για οποιαδήποτε άλλη εξουσιοδότηση.»



Εκτός από την έντονη ανησυχία τους για την κυκλοφορία των εμβόλων mRNA για μωρά και παιδιά, οι αξιωματούχοι, οι επιστήμονες και οι γιατροί ανησυχούν ότι θα τιμωρηθούν επειδή θα μιλήσουν.

«Υπάρχει μια σιωπή, μια απροθυμία για τους επιστήμονες της υπηρεσίας να πουν το οτιδήποτε. Παρόλο που γνωρίζουν ότι ορισμένα από αυτά που λέγονται εκτός του οργανισμού είναι παράλογα», είπε ένας επιστήμονας του NIH.

Ένα περιβάλλον στο χώρο εργασίας όπου οι εργαζόμενοι φοβούνται να μιλήσουν για πράγματα όπως η φυσική ανοσία ή τα ασθενή κλινικά δεδομένα δεν αντικατοπτρίζει έναν οργανισμό που ακολουθεί την επιστήμη.

Την Παρασκευή, ο Δρ. Peter McCullough δημοσίευσε ένα απόσπασμα του οικοδεσπότη του Fox News, Tucker Carlson, που αποκαλύπτει τις αποτυχίες των CDC, FDA και NIH σε όλη την πανδημία Covid.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ\…

Ίσως ήρθε η ώρα για μερικά από αυτά τα ανώνυμα άτομα να δημοσιοποιηθούν, επειδή η υγεία της νεολαίας της Αμερικής είναι σε κίνδυνο.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr