Home ΗΠΑ Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!

Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 218 views
Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!
Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!

Εκτός από τα εργοστάσια τροφίμων, καίνε τώρα και τις…εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ!!!

4 εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στις ΗΠΑ καταστράφηκαν σε «φρικτά γεγονότα» τις τελευταίες 2 εβδομάδες

16 Ιουλίου 2022 Baxter Dmitry


Όπως αναμφίβολα γνωρίζετε, φέτος σημειώθηκε μια σειρά από πολύ περίεργες πυρκαγιές σε βασικές εγκαταστάσεις παραγωγής τροφίμων στις ΗΠΑ. Οι αρχές επιμένουν ότι κάθε μία από αυτές τις πυρκαγιές ήταν ένα «ατύχημα» και ότι δεν υπάρχει «τίποτα να δούμε εδώ». Τώρα όμως το ίδιο αρχίζει να συμβαίνει και στην ενεργειακή βιομηχανία.

Συγκεκριμένα, έχουμε δει μια σειρά από «μυστηριώδεις εκρήξεις» σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου τις τελευταίες εβδομάδες. Φυσικά, οι τιμές του φυσικού αερίου έχουν εκτοξευθεί δραματικά σε όλο τον κόσμο, και έτσι αυτή η σειρά από «παράξενα γεγονότα» έρχεται σε μια βαθιά ύποπτη στιγμή.

Το Σάββατο, μια απολύτως τεράστια έκρηξη σε μια πολύ σημαντική εγκατάσταση φυσικού αερίου στο Medford της Οκλαχόμα έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο το έθνος. Τα παρακάτω προέρχονται από το CBS News:

Μεγάλη πυρκαγιά το απόγευμα του Σαββάτου κατέκαψε εργοστάσιο φυσικού αερίου στη μικρή πόλη Μέντφορντ στη βόρεια Οκλαχόμα. Βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει σφοδρές φλόγες και καπνό να υψώνονται εκατοντάδες πόδια στον αέρα. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε «εγκατάσταση κλασμάτωσης υγρών φυσικού αερίου» που λειτουργεί η ONEOK, επιβεβαίωσε εκπρόσωπος της εταιρείας σε δήλωση στο CBS News.

Η έκρηξη που προκάλεσε αυτή τη φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που στην πραγματικότητα σημειώθηκε στην κλίμακα Ρίχτερ. Το ιστολόγιο Economic Collapse αναφέρει:



Ο μαύρος καπνός που έβγαινε από το εργοστάσιο ήταν ορατός για πολλά μίλια τριγύρω και η ζημιά που προκλήθηκε είναι πιθανό να διαταράξει τη λειτουργία της εγκατάστασης για πολύ καιρό ακόμη. Μόλις δύο ημέρες νωρίτερα, σημειώθηκε μια άλλη «μυστηριώδης έκρηξη» κοντά στο Χιούστον του Τέξας…

Τα παρακάτω προέρχονται από το Fox News:

Οι αρχές λένε ότι η φωτιά έχει πλέον σβήσει μετά από έκρηξη κατά μήκος μιας γραμμής φυσικού αερίου που έστειλε μια στήλη φλόγας από ένα χωράφι στην κομητεία Φορτ Μπεντ την Πέμπτη. Σύμφωνα με το Fort Bend County Pct. 1 Γραφείο Αστυφυλάκων, η έκρηξη σημειώθηκε πριν από τις 11 π.μ. στο τετράγωνο 15400 του JoAnn κοντά στο FM 1952, δυτικά του Orchard.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν ότι άκουσαν «ένα δυνατό ΜΠΑΜ!» όταν σημειώθηκε η έκρηξη.

Είναι φυσιολογικό να υπάρχουν δύο μεγάλες εκρήξεις φυσικού αερίου όπως αυτή σε μόλις τρεις ημέρες; Οχι, δεν είναι.



Και είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι υπήρξαν και άλλες «ύποπτες εκρήξεις» πρόσφατα. Τον περασμένο μήνα, μια τεράστια έκρηξη σε τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στο νησί Quintana του Τέξας κατέληξε να «αφαιρέσει μια σημαντική ποσότητα καυσίμου από την αγορά».

Το NPR ανέφερε για το περιστατικό:

Έκρηξη σε τερματικό σταθμό υγροποιημένου φυσικού αερίου στο Τέξας έχει προκαλέσει ταραχή στους κατοίκους της περιοχής και έχει αφαιρέσει σημαντική ποσότητα καυσίμου από την αγορά σε μια εποχή που η παγκόσμια ζήτηση εκτινάσσεται στα ύψη. Το Freeport LNG θα είναι εκτός σύνδεσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, δήλωσε η εταιρεία την Πέμπτη, μετά από πυρκαγιά στην εξαγωγική της εγκατάσταση.

Πολλοί στο Διαδίκτυο επισημαίνουν ότι υπήρξε μια άλλη πολύ ασυνήθιστη πυρκαγιά σε μια εγκατάσταση στο Valdez της Αλάσκας στις 27 Ιουνίου. Τα παρακάτω είναι από το ADN:

Φορτηγό βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά σε διυλιστήριο Valdez το απόγευμα της Δευτέρας σταμάτησε τις δραστηριότητες φόρτωσης καυσίμων στην εγκατάσταση την Τρίτη, δήλωσαν κρατικοί αξιωματούχοι. Το φορτηγό φόρτωνε ντίζελ όταν σημειώθηκε η έκρηξη, σύμφωνα με το Τμήμα Περιβαλλοντικής Διατήρησης της Αλάσκας.

Τα παλιά χρόνια, μια τυχαία πυρκαγιά όπως αυτή δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει μια έκρηξη στις ειδήσεις. Αλλά με όλες τις άλλες πυρκαγιές που συμβαίνουν τώρα, ο κόσμος βρίσκεται σε επιφυλακή.

Ξανά και ξανά, έχουν συμβεί πραγματικά παράξενα ατυχήματα και οι άνθρωποι θέλουν απαντήσεις.



Εν τω μεταξύ, η παγκόσμια τεχνοκρατική ελίτ έχει πρόθεση να καταλάβει τη γη και τους φυσικούς πόρους μας, συμπεριλαμβανομένου του νερού. Είναι η ελίτ σε πόλεμο με την ανθρωπότητα;

ΠΗΓΗ >> https://newspunch.com/4-natural-gas-facilities-in-us-destroyed-in-freak-events-in-last-2-weeks/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr