Home ΚΟΣΜΟΣ Σεισμός στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην Ελβετία – Ο Μπιλ Γκέιτς σε αφίσα με τους “καταζητούμενους”

Σεισμός στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην Ελβετία – Ο Μπιλ Γκέιτς σε αφίσα με τους “καταζητούμενους”

by _
0 comment 296 views

Σεισμός στην Νέα Τάξη Πραγμάτων και στην Ελβετία – Ο Μπιλ Γκέιτς σε αφίσα με τους “καταζητούμενους”


Και οι Ελβετοί ξεσηκώθηκαν με τον παγκόσμιο πολιτικό σεισμό να έχει προκαλέσει απόηχο σε κάθε γωνιά της Γης (σχεδόν…) εναντίων των παγκόσμιων ελίτ, υπεύθυνων για την δυστυχία των λαών…

Σε μια μικρή χώρα, όπου άδειασε την ΕΕ, προστατεύει τα σύνορα της, τιμά την δημοκρατία με αμεσοδημοκρατικές πρακτικές και παροχής της κατάλληλης παιδείας προς τις επόμενες γενιές, οι Ελβετοί πολίτες παίρνουν τον νόμο στα χέρια τους και διαδηλώνουν κατά των πολιτικών και οικονομικών ελίτ, που θεωρούν υπεύθυνους για όσα συμβαίνουν στην παγκόσμια πολιτική, οικονομική και κοινωνική σκηνή.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν σημαίες, ενώ κόλλησαν αφίσες σε διάφορα σημεία που έδειχναν γνωστά και μη πρόσωπα των ισχυρών ελίτ και επάνω να γράφουν “καταζητείται”. Ένα από αυτά τα πρόσωπα ήταν ο Μπιλ Γκέιτς και ο παράλογος Κλάους Σβασχ.

ΠΗΓΗ >> https://voicenews.gr/seismos-stin-nea-taxi-pragmaton-kai-stin-elvetia-o-bil-gkeits-se-afisa-me-tous-katazitoumenous/?fbclid=IwAR1yrN7gnVuDsH2-AOLznzM6NaVMTUUxopkIeyWwcKCYzdESAp6Dmi05heY#

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr