Home Greek News Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ …“ΦΕΡΝΕΙ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ …“ΦΕΡΝΕΙ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

by _
0 comment 274 views

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ …“ΦΕΡΝΕΙ” ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ;

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Η “ανάγνωση” των ΜΜΕ φέρνει στον “αναγνώστη” την ενημέρωση! Η προσεκτική “ανάγνωση” φέρνει τη γνώση! Η ακόμη πιο προσεκτική “ανάγνωση” φέρνει την αποκωδικοποίηση που άπτεται της ιδεολογικής κατεύθυνσης του Μέσου, ή του συμφεροντολογικού κέρδους της ιδιοκτησίας του Μέσου!

Αυτή η αναφορά μου έχει να κάνει με όσα παρακάτω θα προσπαθήσω να αναλύσω, αλλά και να ενημερώσω σύμφωνα με τη γνώση μου και τις συλλεγόμενες πληροφορίες μου!

Από τα σημερινά κορυφαία ζητήματα είναι η μεταστροφή του Έλληνα Πρωθυπουργού για την ημερομηνία τέλεσης των εθνικών εκλογών!

Θα θυμάστε πως ο Πρωθυπουργός διατυμπάνιζε σε όλους τους τόνους, ότι εκλογές θα γίνονταν στο τέλος της τετραετίας, αρνούμενος τις όποιες εσωκομματικές πιέσεις – ακόμη και στενών συνεργατών του, συμβούλων του – για πρόωρες εκλογές!…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%ce%b5%cf%81%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%b3%ce%b1%ce%bd-%cf%86%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%b5%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%b7/

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr