Home Greek News Νίκη Κεραμέως: “Εφιάλτης” της θρησκείας και της παιδείας μας…

Νίκη Κεραμέως: “Εφιάλτης” της θρησκείας και της παιδείας μας…

by _
0 comment 121 views

Νίκη Κεραμέως: “Εφιάλτης” της θρησκείας και της παιδείας μας…


Τρία χρόνια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας! Τρία χρόνια Πρωθυπουργός της Ελλάδος ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Τρία χρόνια Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, Κομμουνιστές του παρελθόντος, θιασώτες και υποστηρικτές των ολοκληρωτικών καθεστώτων! Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πρώην Υπουργοί κυβερνήσεων Κώστα Σημίτη, τάχατες εκσυγχρονιστές, που υποδούλωσαν οικονομικά την Ελλάδα στις Διεθνές Αγορές και παραχώρησαν κυριαρχικά δικαιώματα!

Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, πρώην Βουλευτές και στελέχη του κόμματος “Ποτάμι”, των διεθνιστών, απάτριδων, πολέμιων της Ορθοδοξίας! Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, νεοφιλελεύθεροι, τάχατες δεξιοί – κεντροδεξιοί, που καπηλεύτηκαν τα οράματα της “Γαλάζιας Παράταξης”! Υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ακροδεξιοί, πρώην Βουλευτές του ΛΑΟΣ, που εισέβαλαν σε αυτόν για να διαλύσουν τον πατριωτικό χώρο!

Από τα κορυφαία στελέχη αυτής της κυβέρνησης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως! Που επί των ημερών της υλοποιήθηκε προσπάθεια ξεριζωμού της Ορθόδοξης Πίστης από τις καρδιές του Ελληνικού λαού! Επί των ημερών της ξεκίνησε διωγμός των Ορθόδοξων Ελλήνων από τις Εκκλησιές! Επί των ημερών της διαλύθηκε η Παιδεία στα σχολεία, στα Πανεπιστήμια! “Νέες ιδέες” πλασαρίστηκαν στην εκπαίδευση των Ελληνόπουλων, σε μια προσπάθεια ξεριζωμού από τις καρδιές τους, της φιλοπατρίας τους και της γνώσης της ιστορίας του Έθνους τους!

Στο πλαίσιο λοιπόν της σαλαμοποίησης των αρχών, των πιστεύω του Έθνους μας, για χάρη της επιβολής της Παγκοσμιοποίησης, η Νίκη Κεραμέως της λέσχης Μπίλντερμπεργκ και η κυβέρνηση Μητσοτάκη είχαν εφαρμόσει την κοινή απόφαση 61178/ΓΔ4 28/5/2021 στα σχολεία μας! Όπου ρυθμιζόταν η απαλλαγή των μαθητών/μαθητριών από το μάθημα των θρησκευτικών!

Κατά αυτής της κυβερνητικής αποφάσεως, είχαν προσφύγει στη δικαιοσύνη γονείς και σύλλογοί τους!…

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://egerssi.gr/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%bf%ce%ba%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%bf-%cf%80%ce%b9%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9-%cf%84%ce%b7%cf%83-%cf%84%cf%81%ce%b9%cf%84%ce%b7%cf%83-12-%ce%b9%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b9%ce%bf%cf%85-2022/ 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr