Home Greek News Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ GAY ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ «ΓΟΝΕΑΣ: ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ»! ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ GAY ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ «ΓΟΝΕΑΣ: ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ»! ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

by _
0 comment 259 views

Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ GAY ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ! Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝΑΘΕΩΡΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ «ΓΟΝΕΑΣ: ΜΗΤΕΡΑ-ΠΑΤΕΡΑΣ»! ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΜΑΣ


 Η πρώτη θρησκευτική βάπτιση υιοθετημένων gay ζευγαριού στην Ελλάδα είναι γεγονός και τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο σχεδιαστής μόδας Πίτερ Ντούντας και ο Έλληνας σύντροφος του Ευάγγελος Μπούσης απέκτησαν δύο παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας και τα βάπτισαν στην Αθήνα το Σάββατο.

Κοντά στους γκέι γονείς και οι οικογένειες τους με την Ελένη Μπούση να δίνει δυναμικό παρών.

Ανάμεσα στους καλεσμένους η χρυσή κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου και το γνωστό μοντέλο Μπιάνκα Μπραντολίνη, που ήταν μεταξύ των οκτώ νονών που επέλεξε το ζευγάρι, για πνευματικούς γονείς των παιδιών τους.

Δίπλα στον αδελφό του και ο Μιχάλης Μπούσης πρώην ποδοσφαιριστής και πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ. Η οικογένεια Μπούση είναι ιδιαίτερα γνωστή στην Αμερική, καθώς διαθέτει την αλυσίδα παντοπωλείων “Cermak Fresh Market” που δραστηριοποιείται στο Ιλινόις, στην Πολιτεία του Ουισκόνσιν και το Μιλγουόκι. Τα “Cermak Fresh Market” εμπορεύονται τρόφιμα από την Ελλάδα, την Ιταλία, την Πολωνία, τη Ρωσία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.



Μετά την βάφτιση, το ζευγάρι μαζί με τους καλεσμένους του γλέντησε στο Four Season του Αστέρα Βουλιαγμένης, όπου είχε διακοσμηθεί ειδικά για την περίσταση, με όλες τις μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση.

η πρωτη ορθοδοξη βαπτιση

 

ΠΗΓΗ >> pronews.gr

ΜΕΣΩ >> indobserver.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr