Home Greek News Ελληνο-Αμερικανός πράκτωρ της Μυστικής Υπηρεσίας αποκαλύπτει το iPhone του Χάντερ Μπάιντεν στο οποίο αποκαλεί τον πατέρα του…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ!!!

Ελληνο-Αμερικανός πράκτωρ της Μυστικής Υπηρεσίας αποκαλύπτει το iPhone του Χάντερ Μπάιντεν στο οποίο αποκαλεί τον πατέρα του…ΠΑΙΔΟΦΙΛΟ!!!

by _
0 comment 144 views
Ελληνο-Αμερικανός πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας επιβεβαιώνει ότι η διαρροή iCloud του Χάντερ Μπάιντεν είναι αυθεντική
Ελληνο-Αμερικανός πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας επιβεβαιώνει ότι η διαρροή iCloud του Χάντερ Μπάιντεν είναι αυθεντική

Ελληνο-Αμερικανός πράκτορας της μυστικής υπηρεσίας επιβεβαιώνει ότι η διαρροή iCloud του Χάντερ Μπάιντεν είναι αυθεντική

Ο Χάντερ Μπάιντεν αποκαλεί τον δικό του πατέρα…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 13 Ιουλ. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ο πρώην πράκτορας της Μυστικής Υπηρεσίας και ειδικός σε εγκληματολογία στον κυβερνοχώρο Κωνσταντίνος «Γκας» Δημητρέλος επιβεβαίωσε ότι τα περιεχόμενα της διαρροής iPhone του Χάντερ Μπάιντεν είναι αυθεντικά.

«Με βάση την ανάλυσή μου για το iPhone, καταλήγω στα ίδια αποτελέσματα με την ανάλυσή μου για τον σκληρό δίσκο MacBook Pro Laptop και τα συγχρονισμένα δεδομένα iCloud. Το άτομο που κατέχει και λειτουργεί αυτό το iPhone XS είναι ο Ρόμπερτ Χάντερ Μπάιντεν», είπε ο Δημητρέλος στην Washington Examiner.

Αναφέρει το National Review: Η Μυστική Υπηρεσία επιβεβαίωσε τη Δευτέρα ότι γνωρίζει αναφορές ότι το περιεχόμενο του λογαριασμού iCloud του Χάντερ Μπάιντεν είχε παραβιαστεί το Σαββατοκύριακο, εκθέτοντας υποτιθέμενα κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο του γιου του προέδρου να κάνει ναρκωτικά και να εμπλέκεται σε άλλα σατανικά και πιθανά παράνομες δραστηριότητες.

Οι χρήστες του 4chan είχαν ισχυριστεί ότι χάκαραν το τηλέφωνο του Μπάιντεν αργά το βράδυ του Σαββάτου, δημοσιεύοντας φωτογραφίες στο κύριο πολιτικό φόρουμ του ιστότοπου. Πολλές από τις αναρτήσεις αφαιρέθηκαν από τον ιστότοπο.

Στην ανάρτηση, ο χρήστης είπε ότι απέκτησε πρόσβαση σε «φωνητικά μηνύματα, βίντεο, ηχογραφήσεις φωνής, φωτογραφίες κ.λπ. του Τζο». Είπαν επίσης ότι είχαν παραβιάσει ένα iPad που του ανήκε επίσης.



Η αναφορά της Daily Dot: Η φρενίτιδα μοιάζει με τον σάλο για το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, το οποίο κυκλοφόρησε ενόψει των εκλογών του 2020 και περιλάμβανε πληροφορίες που περιγράφουν λεπτομερώς τις δοσοληψείς του με την Ουκρανία. Μερικά από τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό δεν ταιριάζουν με τις αρνήσεις του προέδρου Τζο Μπάιντεν ότι δεν εμπλέκεται στο ξένο λόμπι του γιου του.

Ωστόσο, αυτή η διαρροή iPhone φέρεται να είναι διαφορετική από τα δεδομένα στον φορητό υπολογιστή του Hunter. Καθώς έψαχναν τα δεδομένα, οι χρήστες του 4chan νόμιζαν ότι ανακάλυψαν τον αριθμό του προέδρου Τζο Μπάιντεν, τον οποίο ισχυρίζονται ότι ο Χάντερ τον έβαλε στη λίστα ως «Pedo Pete» («Παιδεραστή Πίτ», δηλαδή).

Ο Χάντερ Μπάιντεν αναφέρθηκε στον μπαμπά του Τζο Μπάιντεν ως «παιδεραστή» σύμφωνα με τα πρόσφατα δημοσιευμένα μηνύματα που περιέχονται στο «Laptop from Hell» («Φορητό Υπολογιτή από τη Κόλαση») του Χάντερ.

Ο Τζο χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Πίτερ Χέντερσον» (“Peter Henderson”) – ένας φανταστικός κατάσκοπος της εποχής της Σοβιετικής Ένωσης σε πολλά μυθιστορήματα του Τομ Κλάνσι που διείσδυσε στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, δείχνουν τα email.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα….

Ένα βίντεο φέρεται να δείχνει τον Μπάιντεν να μετράει την ποσότητα κρακ κοκαΐνης που είχε ενώ συνομιλούσε με μια πόρνη.

Η Μυστική Υπηρεσία είπε ότι «γνωρίζει» τις «αναρτήσεις και τους ισχυρισμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» σχετικά με τον Μπάιντεν, αλλά δεν είναι σε θέση να «κάνουν δημόσια σχόλια για πιθανές διερευνητικές ενέργειες», σε δήλωση στο National Review.



Ένα άλλο φερόμενο βίντεο δείχνει τον Μπάιντεν να κατεβαίνει γυμνός σε μια νεροτσουλήθρα και τα μηνύματα κειμένου που φέρεται να αποκαλύφθηκαν δείχνουν ότι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν είχε στην κατοχή του πέντε όπλα το 2019, παρά την εκστρατεία για τον έλεγχο των όπλων.

Πολλά από τα αρχεία που δημοσιεύτηκαν στο 4chan είχαν ήδη βρεθεί στον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του Μπάιντεν μέσω ενός εφεδρικού αντιγράφου iPhone XS, σύμφωνα με την Washington Examiner.

Ο εγκαταλελειμμένος φορητός υπολογιστής αποκάλυψε επίσης προηγουμένως ότι ο πρόεδρος γνώριζε για τις επιχειρήσεις του γιου του που ασχολείται με την Κίνα, παρά το γεγονός ότι ισχυρίστηκε επανειλημμένα ότι «δεν έχει μιλήσει ποτέ» μαζί του «για τις επιχειρηματικές του συναλλαγές στο εξωτερικό».

______

Με πληροφορίες από  >>

https://newspunch.com/secret-service-agent-confirms-hunter-biden-icloud-leak-is-authentic/

https://newspunch.com/hunter-biden-bombshell-my-dad-joe-is-a-pedophile/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr