Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Οι ευρωπαϊκές ομάδες αποφεύγουν τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να ΠΕΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ στο γήπεδο

Οι ευρωπαϊκές ομάδες αποφεύγουν τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές που δεν θέλουν να ΠΕΣΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ στο γήπεδο

by _
0 comment 132 views
Οι ευρωπαϊκές ομάδες αποφεύγουν τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές
Οι ευρωπαϊκές ομάδες αποφεύγουν τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές

Πρώτο Θέμα: Οι ευρωπαϊκές ομάδες αποφεύγουν τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές

11/07/2022, 16:04


Οι ανεμβολίαστοι παίκτες της Premier League δυσκολεύονται να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους καθώς οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη παραμένουν απρόθυμες να τους υπογράψουν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Telegraph οι σύλλογοι εξακολουθούν να φοβούνται την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού.

Στο γαλλικό και το ιταλικό πρωτάθλημα οι εμβολιασμοί κατά της Covid-19 έγιναν υποχρεωτικοί για τους παίκτες.

Μια πηγή αποκάλυψε ότι μόλις γίνει γνωστό ότι ένας παίκτης δεν έχει ακόμη εμβολιαστεί, «τα τηλεφωνήματα σταματούν αμέσως».

Η Τσέλσι ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι Ν’Γκολο Καντέ και Ρούμπεν Λόφτους – Τσικ έμειναν εκτός αποστολής για την pre-season περιοδεία του συλλόγου στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού τους.

Δεν είναι σαφές εάν κάποιος παίκτης δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη ή αν έχει λάβει μόνο μία δόση μέχρι στιγμής, αλλά οι αυστηροί κανόνες εισόδου των ΗΠΑ εμποδίζουν οποιονδήποτε να εισέλθει στη χώρα εκτός εάν έχει εμβολιαστεί πλήρως.



Γενικά οι σύλλογοι έχουν κατά συντριπτική πλειοψηφία συμφωνήσει μεταξύ τους ότι ενώ θεωρητικά θα μπορούσαν να υπογράψουν έναν ανεμβολίαστο παίκτη, τα πρόσθετα προβλήματα που συνεπάγεται μια τέτοια κίνηση είναι ανασταλτικός παράγοντας.

Τα πρωτόκολλα ποδοσφαίρου υπαγορεύουν ότι σε περίπτωση μεγάλης αύξησης του ποσοστού των λοιμώξεων από τον κορωνοϊό, τότε οι παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί μπορεί να απαγορεύεται να ταξιδεύουν με συμπαίκτες και μπορεί ακόμη και να τους στερηθεί η ευκαιρία να φύγουν στα διαλείμματα στη μέση της σεζόν.

Πηγή:www.gazzetta.gr

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr