Home ΔΙΕΘΝΗ O Μπουρλά επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των…«Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζια». Η ανακατασκευή του θα ολοκληρωθεί στις 23/02/2023, 6 μήνες, 6 εβδομάδες & 6 ημέρες μετά την έκρηξη (666)!!!

O Μπουρλά επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των…«Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζια». Η ανακατασκευή του θα ολοκληρωθεί στις 23/02/2023, 6 μήνες, 6 εβδομάδες & 6 ημέρες μετά την έκρηξη (666)!!!

by _
0 comment 268 views

O Μπουρλά επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των «Κατευθυντήριων Λίθων της Τζώρτζια»

Η ανακατασκευή του θα ολοκληρωθεί στις 23/02/2023, 6 μήνες, 6 εβδομάδες & 6 ημέρες μετά την έκρηξη (666)!!!

Oι συμπτώσεις γύρω από αυτή τη δυστοπική πανδημία πυκνώνουν. Αίφνης ρεπορτάζ των New York Times υποστηρίζει ότι ο CEO της Pfizer επιθυμεί να χορηγήσει την αποκατάσταση των «Κατευθυντήριων Λίθων της Τζόρτζια». Ένα μνημείο από γρανίτη που φιλοξενεί ένα μήνυμα για τη διατήρηση της ανθρωπότητας, σύμφωνα με το οποίο στη Γη πρέπει να μείνουν  500.000.000 άνθρωποι για να μπορεί να λειτουργήσει σωστά.

Είναι μάλλον λογικό εάν σκεφθεί κανείς πόση πρεμούρα γίνεται για να εμβολιάσουν το πληθυσμό της Γης στο σύνολό του με εμβόλια που αποδειδειγμένα δεν αντιμετωπίζουν την πανδημία (η Νέα Ζηλανδία με ποσοστό εμβολιασμού 85% βιώνει έκρηξη των κρουσμάτων COVID-19 και η πρωθυπουργός της έκρηξη των καταθέσεών της από 700.000 ευρώ σε 15 εκατ. ευρώ) αλλά έχουν άλλη αποστολή η οποία είναι ο έλεγχος των βιομετρικών δεδομένων των ανθρώπων και μέσω αυτού ο έλεγχος της ίδιας της ζωής.

Σ΄αυτό το σημείο αναλογισθείτε το βάθος της νοσηρότητας του κ. Τσίπρα ο οποίος μάς συνέστησε να αποκτήσουμε κουλτούρα εμβολιασμού ώσπου να δούμε τα ραδίκια ανάποδα. Εμβολίασε ακόμη και τον ταλαίπωρο Πολάκη με 3 απανωτά. Στον τελευταίο συνιστούμε πλέον να αποφεύγει τα μακροβούτια με το ψαροντούφεκο και κάθε κίνηση που θεωρείται άσκηση.)

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com: Σύμφωνα με τον ίδιον τον Αλμπερτ Μπουρλά, και όμως τον αναφέρει η New York Times, η ανακατασκευή του θα ολοκληρωθεί στις 23/02/2023, 6 μήνες, 6 εβδομάδες & 6 ημέρες μετά την έκρηξη. Δηλαδή,…666!!!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα!!!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr