Home Greek News Αποδοκιμασίες (βίντεο) «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου»

Αποδοκιμασίες (βίντεο) «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου»

by _
0 comment 157 views

Αποδοκιμασίες (βίντεο) «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου»

..7/11/2022


Με αποδοκιμασίες και συνθήματα υποδέχτηκαν την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας, Μίνα Γκάγκα υγειονομικοί που έχουν τεθεί σε αναστολή και αντιμετωπίζουν πλέον προβλήματα επιβίωσης αλλά και πολίτες στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη.

Μέλη της Πανελλήνιας Ομάδας Επαγγελματιών Υγείας βρίσκονται από το πρωί στην είσοδο του νοσοκομείου και φωνάζουν συνεχώς συνθήματα.

Όταν η Μίνα Γκάγκα έφτασε στο νοσοκομείο, ξεκίνησαν να φωνάζουν συντονισμένα: «Γκάγκα ντροπή σου πεινάνε συνάδελφοί σου» και «πάρτε πίσω τις αναστολές» ενώ κάποιοι από αυτούς χτυπούσαν τα τζάμια του νοσοκομείου όσο η κα Γκάγκα βρισκόταν μέσα.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα βρίσκεται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου εν όψει της διεξαγωγής άσκησης ετοιμότητας που αναμένεται να πραγματοποιηθεί. Σημειώνεται πως το ΔΣ της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης, προχωρά σήμερα σε τρίωρη στάση εργασίας (12:00-15:00), αλλά και σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12:30.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΝΙΘ αναφέρει πως υπάρχει υποστελέχωση και υποχρηματοδότση στα νοσοκομεία, «με τελευταίο και τραγικότερο, την ακύρωση μεταμόσχευσης σε ασθενή λόγω της έλλειψης αναισθησιολόγου».



 

ΠΗΓΗ >> https://www.aetos-apokalypsis.com/2022/07/blog-post_11.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr