Home ΔΙΕΘΝΗ Aυτά πoυ ζήσαμε με τo εμβόλιo, δεν θα είvαι τίπoτε σε σύγκρισn με αυτo που έρxεται… Ρεπορτάζ ΣΟΚ από Αμερική και Αυστραλία..

Aυτά πoυ ζήσαμε με τo εμβόλιo, δεν θα είvαι τίπoτε σε σύγκρισn με αυτo που έρxεται… Ρεπορτάζ ΣΟΚ από Αμερική και Αυστραλία..

by _
0 comment 132 views

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Aυτά πoυ ζήσαμε με τo εμβόλιo, δεν θα είvαι τίπoτε σε σύγκρισn με αυτo που έρxεται…

Ρεπορτάζ ΣΟΚ από Αμερική και Αυστραλία..


Η Maria Zeee, ανταποκρίτριά στην Αυστραλία, αναφέρει πως και εκεί ότι οι «δαιμονισμένοι ψυχοπαθείς της χώρας βράζουν πιο δυνατά από ποτέ».

«Η πρόθεση είναι να σε χαρακτηρίσουν ”κακό παιδί”, να σου δώσουν ένα κοινωνικό σκορ που δεν θα σου επιτρέπει να βρίσκεσαι μεταξύ άλλων ανθρώπων», αναφέρει η ανταποκρίτρια σε σχέση με όσους αντιδρούν όχι μόνο στις εκτρώσεις αλλά και σε κάθε πτυχή της διεθνιστικής ατζέντας 2030: Θα τους βάζουν σε στρατόπεδα!

Και συνεχίζει:

«Ήδη έχουμε διευθυντές εταιρειών στην Αυστραλία που έχουν απαιτήσει μια ψηφιακή ταυτότητα, προκειμένου να συνεχίσεις να εργάζεσαι!!!!

Η Αυστραλία είναι ο χώρος δοκιμών.

Εμείς δεν έχουμε τις ίδιες προστασίες στο Σύνταγμά μας όπως εσείς απ’ αυτούς τους τυράννους.



Η επίθεση στην Αμερική θα ενταθεί. Αυτά που ζήσαμε με τον COVID δεν θα είναι τίποτε σε σύγκρισή με αυτό που έρχεται».

πηγη

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr