Home Greek News Τι απογίνικε ο…”HIV” (AIDS) του…Μάτζικ Τζόνσον;;;

Τι απογίνικε ο…”HIV” (AIDS) του…Μάτζικ Τζόνσον;;;

by _
0 comment 237 views

Τι απογίνικε ο…”HIV” (AIDS) του…Μάτζικ Τζόνσον;;;

Ένα πράγμα πρέπει να μάθετε τελικά για τον κο..MAGIC JOHNSON: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ «ΙΟΝ»…HIV (AIDS), ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ, ΟΠΩΣ Ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΌΣ», ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ…ΠΟΤΕ!!!

ΚΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΚ ΤΟΥ ’80 ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ, ΞΕΣΠΑΣΕ Η «ΠΑΝΔΗΜΙΑ» «AIDS», ΗΤΑΝ ΤΑ…ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΤΟΤΕ Ο…Δρ. ΦΑΟΥΤΣΙ ΚΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ «ΠΑΣΧΟΝΤΕΣ» ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ  «ΙΟΝ»-ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ…ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΛΙΓΟ…ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ…ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ..ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ;;;

Για περισσότερα για όλα αυτά, και για να καταλάβετε το μέγεθος της απάτης του AIDS, που συνδέεται 100 τοις 100 με την απάτη του….COVID-19, διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας….

Ο μέγας ιατρικός ρεπόρτερ Τζον Ράποπορτ αφηγείται το παραμύθι του HIV (με ελληνικούς υπότιτλους). Το AIDS = COVID.

Ιδού η μεγάλη Ελληνίδα γιατρός που αποδόμησε την όλη απάτη του…AIDS!!!  «Δεν αποκαλύφθηκε ΠΟΤΕ το HIV»!!!

Ιδού η συνέχιση της απάτης του AIDS με το COVID, COV(A)ID(S), με τους ίδιους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ από τη δεκ. του ’80!!! – Μέρος Α’

Ιδού ο μυστηριώδης θάνατος του πιο αξιοσημείωτου επικριτή του Δρ. Φάουτσι κι εφευρέτη του τέστ…PCR. To COVID = COV(A)ID(S) – Μέρος Β’

Ακρόαση της Βουλής των ΗΠΑ του 1970 για αίτημα για χρήματα για τη δημιουργία…HIV-AIDS και άλλων «ασθενιών» για μέθοδο μαζικής θανάτωσης μεγάλων πληθυσμών! – Απόδειξη ότι το Υπουργείο Άμυνας χρηματοδοτείται εδώ και χρόνια για την ανάπτυξη ΒΙΟΟΠΛΩΝ!

Moderna του Bill και Melinda Gates: Ξεκίνησαν οι δοκιμές σε ανθρώπους του εμβολίου της κατά ενός ΆΛΛΟΥ ψευτο-ιού, του…HIV (“AIDS”)

Eπίσημες κυβερνητικές εκθέσεις δείχνουν ότι οι πλήρως εμβολιασμένοι θα αναπτύξουν το…AIDS μέχρι τα Χριστούγεννα!!!

Το NIAID του Fauci όχι μόνο έβλαψε τα σκυλιά, αλλά ΣΚΟΤΩΣΕ και…ΘΕΤΑ ΠΑΙΔΙΑ κατά τη διάρκεια ερευνών φαρμάκων κατά του AIDS!!!

Αρχικός συντάκτης του νόμου κάτα των βιολογικών ὀπλων των ΗΠΑ: «Το εμβόλιο κορονοϊού είναι ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ που περιέχει το HIV!!!» Τον επιβεβαιώνει το BBC!!!

ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ…ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!!!….και σε αυτόν τον ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΖΟΝΣΟΝ δώσατε άδεια για να απολαύσει την Ελλάδα μας, ενώ είναι κι αυτός…ΣΥΝΕΝΕΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ;;;!!!…



Δείτε το κάτω βίντεο όπου ο Μάτζικ…ΕΥΧΑΙΡΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΔΡ. ΦΑΟΥΤΣΙ που τον «βοήθησε» με το «AIDSS» του….

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr