Home Greek News Σκηνές ΤΡΟΜΟΥ έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων – Υγειονομικοί ουρλιάζουν με χειροπέδες «ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!»

Σκηνές ΤΡΟΜΟΥ έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων – Υγειονομικοί ουρλιάζουν με χειροπέδες «ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!»

by _
0 comment 366 views

Εν τω μεταξύ εν τη κοιτίδι της Δημοκρατίας βλέπομεν τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ….

Σκηνές ΤΡΟΜΟΥ έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων – Υγειονομικοί ουρλιάζουν με χειροπέδες «ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ!»

Διόρισαν την γνωστή εταιρεία…ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ (δηλαδή, της…ΜΟΣΑΝΤ) G4S για να υποβοηθήσει την ελληνική αστυνομία με τους «κακούς» και υγειονομικούς και διαδηλωτές!!!…

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 09 Ιουλ. 2022, 17:08 | ΑΘΗΝΑ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σήμερα τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια Ευελπίδων για να παρακολουθήσει την σημερινή κατάθεση των υγειονομικών που είχαν προσαχθεί εχθές το βράδη στη ΓΑΔΑ επειδή τόλμησαν να ασκήσουν το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να διαδηλώσουν ενάντια στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδος μας Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τους υγειονομικούς που έχουν τεθεί σε αναστολή εδώ και μήνες επειδή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟ-ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΦΗΣΕΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ…

SOS ΕΠΕΊΓΟΝ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ:

 

Καλημέρα. Μας κρατάνε στην ΓΑΔΑ από εχθές γιατί πήγαμε και φωνάξαμε συνθήματα κάτω από το σπίτι του Μητσοτάκη. Μας είχαν τρεις ώρες εχθές …και καλά για εξακρίβωση στοιχείων και στις 23.45 μας έβγαλαν κατηγορητήριο από άνωθεν για απείθεια και παρακώλυση συγκοινωνίας. Δεν άφηναν τους δικηγόρους να ανέβουν πάνω. Τελικα φωνάξαμε τον κύριο Αντωνιάδη και θα μας εκπροσωπήσει. Θα μας πάνε με χειροπέδες στην Ευελπίδων στο κτίριο 16.

 

Ζητάμε την στήριξη του κόσμου να είναι στις 12 στα δικαστήρια. Το έκαναν για να μας τρομοκρατήσουν και να μας κόψουν τα φτερά. Ετσι μας είπε ο Αντωνιάδης. Ειχαμε απαράδεκτη συμπεριφορά από τους αστυνομικούς.Ειχα το άσθμα και δεν με άφηναν να κάτσω στον εξαερισμό. Τους είπα ελάτε να με πάρετε και με άφησαν. Συνεχιζουμε είμαστε όρθιοι δεν λυγίζουμε δεν θα μας κόψουν τα φτερά.

Δείτε τώρα το σχετικό τους βίντεο…

Εμείς πήγαμε εκεί σήμερα στα δικαστήρια και τους δείξαμε τη συμπαράστασή μας.

Δείτε το πρώτο βίντεο…

Συνολικά έχουν συλληφθεί 39 υγειονομικοί. Σήμερα τους ἄνοιξαν έναν ολόκληρον ΦΑΚΕΛΟΝ, τους βγάλανε τα δακτυλικά τους αποτυπώματα και σύμφωνα με συγγενικά πρόσωπα μερικών από τους προσαχθέντες υγειονομικούς, ουχί μόνον τους αντιμετωπίζουν σαν…κοινούς εγκληματίες, αλλά πήγαν επίσης να ιδούν αν μερικοί εξ αυτών τυχαίνει να έχουν και…ΠΟΙΝΙΚΟΝ ΜΗΤΡΩΟΝ όπως συνδέσουν αυτό με την υποθέσιν της συλλήψέως τους, μπας και ενισχύσουν τα επειχειρήματά τους ότι, «όντως», αυτοί πρόκειται για «κοινούς εγκληματίες» που «καλά τους συλλάβαμε».

Δείτε το σχετικό βίντεο…

Ὀταν οι αστυνομικοί που προσήγαγαν τόσο αναίσχυντα τους υγεινομικούς εθχές το βράδυ έφτασαν τελικά στα δικαστήρια, αποδοκιμάστηκαν από πολύ κράξιμο από τους συγκεντρωμένους για ευνόητους λόγους!!! Μερικά απά τα συνθήματα που τους πέταξαν οι διαδηλωτές ήταν … «ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!»…«ΔΕΝ ΕΙΝ’ Ο ΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ!»

Δείτε τώρα την συνέντευξή μας σε μια υγειονομικό υπεύθυνη για τους υπόλοιπους για την χθεσινή και παράνομη προσαγωγή των υγειονομικών στη ΓΑΔΑ που τόλμησαν να κάνουν διαδήλωση έξω από το σπίτι του Μητσοτάκη! Εδώ μας εξηγεί την όλη κατάσταση…

Δείτε τώρα τις φωτογραφίες και τα βίντεό μας από τη σημερινή συγκέντρωση στα δικαστήρια Ευελπίδων…

 

Δείτε τώρα το βίντεο που τραβήξαμε όπου οι υγειονομικοί φωνάζουν συνθήματα κατά του Μητσοτάκη και των δημίων του μέσα από το λεωφορείο είναι είναι όλοι με ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!!! Αυτές τις βρίσκουμε συνήθως μόνο σε χώρες του..ΤΡΙΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ….

Στο επόμενο βίντεο ακούμε έναν πατέρα του οποίου η ΚΟΡΗ είχε συλληφθεί κι αυτή μαζί με τους υπόλοιπους υγειονομικούς.

Μας είπε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να καταδικάσει διά της ασιτίας κάποιους ανθρώπους…τους απαγορεύουν να ασκήσουν τη δουλειά τους…δεν τους πληρώνουν…δεν τους δίνουν ούτε επίδομα ανεργίας…δεν τους απολύουν διότι αν τους απέλυαν, θα μπορούσε να βρούν κάπου αλλού δουλειά…σήμερα τους απαγορεύουν να εργαστούν και τους έχουν καταδικασμένος στο τίποτα.

Δείτε το βίντεο…

Και τέλος, παρατηρήσαμε εκεί ότι εκτός από τα αστυνομικά λεωφορεία, υπήρχαν και τα βαν της εταιρείας G4S. ΠΟΙΑ όμως είναι η G4S;;; Ίσως ο πρώην Γενικός Διευθυντής της ΕΒΡΑΙΚΗΣ εταιρείας security «G4S», που βασανίζει παλαιστινιακά παιδιά και που συνδέεται με την… ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΟΣΑΝΤ, κ….ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ, ο διοικητής της ΕΥΠ, μπορεί να μας πει!!!

Διαβάστε το άρθρο που έχουμε βγάλει για αυτό το θέμα με τίτλο Σοκ & Φρίκη: Ο πρ. ΓΔ της ΕΒΡΑΙΚΗΣ εταιρείας security «G4S» που βασανίζει παλαιστινιακά παιδιά και που συνδέεται με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΤΗ ΜΟΣΑΝΤ ο νέος διοικητής της ΕΥΠ!…

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr