Home ΔΙΕΘΝΗ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ! ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!

by _
0 comment 132 views

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΩΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΘΡΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΕΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ!

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΗΠΑ-ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ!

τίτλος: δικός μας

Αρθρογράφος: Βασίλης Καπούλας

Ξεκίνησε και επίσημα η ρωσική επιχείρηση κατάληψης της στρατηγικής σημασίας πόλης Seversk με τους Ρώσους να έχουν θέσει ως στόχο τον Δνείπερο ώστε να διασφαλίσουν και να προστατεύσουν αποτελεσματικά τα εδαφικά τους κέρδη στο Ντονμπάς.

Πρόκειται για πολύ σημαντική εξέλιξη καθώς για πρώτη φορά ακούγεται ως στρατιωτικός στόχος η άφιξη στον Δνείπερο… Αυτό σημαίνει ότι οι Ρώσοι θα πάρουν Χάρκοβο ίσως και Πολτάβα.

Πάντως, η ρωσική πολεμική μηχανή δείχνει ασταμάτητη τη στιγμή αυτή….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://indobserver.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr