Home ΚΟΣΜΟΣ Παιδική κακοποίηση στο φως της ημέρας – Έπνιξαν το μωρό τους με…μάσκα ολόκληρου προσώπου!!! «Γεμάτο χαρά ήταν», ισχυρίζεται φωτογράφος

Παιδική κακοποίηση στο φως της ημέρας – Έπνιξαν το μωρό τους με…μάσκα ολόκληρου προσώπου!!! «Γεμάτο χαρά ήταν», ισχυρίζεται φωτογράφος

by _
0 comment 126 views

Image Credit: Jandre Opperman via Instagram

Το μωρό που πνίγηκε με τη μάσκα ολόκληρου προσώπου ήταν «γεμάτο χαρά», ισχυρίζεται φωτογράφος

Εμ…μεγάλη αμφιβολία…

από τον Paul Joseph Watson
7 Ιουλίου 2022, 6:20 π.μ


Άνδρας που τράβηξε μια ανησυχητική φωτογραφία ενός μωρού σε ένα αεροπλάνο με ολόκληρο το πρόσωπό του πνιγμένο από μια μάσκα, ισχυρίστηκε ότι το βρέφος ήταν «γεμάτο χαρά».

Μερικοί άνθρωποι σοκαρίστηκαν από την εικόνα, περιγράφοντας την αντιμετώπιση του βρέφους από τους γονείς ως «παιδική κακοποίηση».

Ωστόσο, άλλοι τους επαίνεσαν για την «προστασία του μωρού από τον COVID» παρά τις απειροελάχιστες πιθανότητες ο ιός να του αφαιρέσει τη ζωή.

Αφού η φωτογραφία έγινε viral, ο Jandre Opperman, ο άνθρωπος που απαθανάτισε την εικόνα σε μια πτήση της Air New Zealand από το Auckland στο Wellington την 1η Ιουλίου, ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό σε αυτό που ήταν μια «υπερ-γλυκιά αλληλεπίδραση».

«Το μωρό ήταν γεμάτο χαρά, χοροπηδούσε και γελούσε μακριά. Έκανε την αναμονή για να βγω από το αεροπλάνο λίγο πιο διασκεδαστική», είπε.



Ωστόσο, άτομα που επικαλέστηκε η εφημερίδα Daily Mail δεν πείστηκαν από την εξήγηση.

«Αν το έβλεπα αυτό σε μια πτήση, θα της αφαιρούσα τη μάσκα μόνος μου», είπε ένας.

Ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι ήταν «επικίνδυνο να καλύπτονται οι τρύπες αναπνοής τους με αυτόν τον τρόπο».

Ο Όπερμαν υπερασπίστηκε τη μητέρα, ισχυριζόμενος ότι η μάσκα δεν ήταν σφιχτή στο πρόσωπο του μωρού, δηλώνοντας: «Νομίζω ότι ήταν ένας συνδυασμός γέλιου και προσπαθώντας να προστατέψει το παιδί της με τον εξοπλισμό που είχε στη διάθεσή της».

Όπως έχουμε επισημάνει προηγουμένως, τα lockdown για τον COVID και η χρήση μάσκας προσώπου έχουν προκαλέσει σοβαρές αναπτυξιακές διαταραχές σε παιδιά και βρέφη.



Οι λογοθεραπευτές έχουν προειδοποιήσει ότι και οι δύο παράγοντες έχουν προκαλέσει μια τεράστια άνοδο σε παιδιά που πάσχουν από προβλήματα ομιλίας και γνωστικής λειτουργίας.

Οι γονείς περιγράφουν τα προβλήματα ομιλίας των παιδιών τους ως «καθυστέρηση του COVID-19», με τα καλύμματα προσώπου να είναι η κύρια αιτία της σοβαρής βλάβης των δεξιοτήτων ομιλίας τους.

Μελέτη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο Μπράουν διαπίστωσε ότι οι μέσες βαθμολογίες IQ των μικρών παιδιών που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας έχουν μειωθεί έως και 22 μονάδες, ενώ η λεκτική, η κινητική και η γνωστική απόδοση έχουν υπολειφθεί ως αποτέλεσμα του lockdown.



Ξεχωριστή μελέτη από το Royal College of Speech and Language Therapists διαπίστωσε ότι «τα επαναλαμβανόμενα lockdown είχαν αφήσει τα μικρά παιδιά χωρίς την ευκαιρία να παίξουν και να μάθουν πώς να επικοινωνούν, εμποδίζοντας την ανάπτυξή τους».

Όπως τονίσαμε τον περασμένο μήνα, μια άλλη μελέτη που θα δημοσιευθεί από την εφημερίδα Times διαπίστωσε ότι χάρη στην κοινωνική απομόνωση που προκαλείται από το lockdown, πολλά παιδιά που μπαίνουν στο δημοτικό σχολείο δεν μπορούν να πουν το όνομά τους.

Προηγουμένως αναφέραμε την περίπτωση ενός παιδιάτρου που προκάλεσε διαμάχη για αναρτήσεις στο Twitter, στις οποίες αποκάλυψε πώς κάνει το μωρό του να φορά μάσκες προσώπου και χρησιμοποιεί ένα εργαλείο φίλτρου αέρα συνδεδεμένο σε ένα καροτσάκι για να το «προστατέψει» από τον COVID-19.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/baby-smothered-in-full-face-mask-was-full-of-joy-claims-photographer/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr