Home Greek News Γέμισαv οι MEΘ με πλήρως εμβoλιασμέvoυς και τα λαμόγια φωvάζoυν…ΚANΤΕ ΤHΝ 4η ΔOΣH!!! Εισαγγελεύς ακούει;;;…

Γέμισαv οι MEΘ με πλήρως εμβoλιασμέvoυς και τα λαμόγια φωvάζoυν…ΚANΤΕ ΤHΝ 4η ΔOΣH!!! Εισαγγελεύς ακούει;;;…

by _
0 comment 184 views
Γέμισαv οι MEΘ, με πλήρως εμβoλιασμέvoυς και τα λαμόγια φωvάζoυν….ΚANΤΕ ΤHΝ 4η ΔOΣH!!!
Γέμισαv οι MEΘ, με πλήρως εμβoλιασμέvoυς και τα λαμόγια φωvάζoυν….ΚANΤΕ ΤHΝ 4η ΔOΣH!!!

ΤΡΙΤΗ 5 ΙΟΥΛΙΟΥ 2022

Γεμισαv οι MEΘ με πλnρως εμβoλιασμεvoυς και τα λαμoγια φωvαζoυν….ΚANΤΕ ΤHΝ 4η ΔOΣH!!!…

Εισαγγελεύς ακούει;…

Την ημερήσια έκθεση του ΕΟΔΥ θα την βρείτε στα περισσότερα ενημερωτικά site με τίτλους όπως: Κορωνοϊός: πολλά κρούσματα, θάνατοι, χαμός κτλ… αλλά κανένα απο αυτά τα site δεν θα έχει στον τίτλο αυτό που αποτελεί Νο1 είδηση, πως οι πλήρως εμβολιασμένοι εδώ και καιρό είναι η πλειοψηφία στις ΜΕΘ! Μπορεί να το βρείτε κάτω – κάτω στο τέλος του άρθρου ανάμεσα σε πολλά άλλα στατιστικά.

Σύμφωνα με τη χθεσινή Ημερήσια Εκθέση 2/7/2022, οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 14, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.250 θάνατοι. Οι μισοί απο αυτούς σύμφωνα με τον γνωστό τηλεγιατρό Καπραβέλο, πέθαναν απο ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 95 (63.2% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 69 έτη. To 91.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 37 (38.95%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι ( με μία οι δύο δόσεις) και 58 (61.05%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι (με τρεις δόσεις).



Αυτό που αποτελεί σκάνδαλο και δε θα κουραστούμε να το λέμε, είναι πως επιμένουν να μη μας λένε πόσοι πραγματικά είναι οι ανεμβολίαστοι, αυτοί που υποτίθεται ευθύνονται για όλη αυτή τη κατάσταση και τους μετρούν μαζί με αυτούς που έχουν κάνει μία ή δύο δόσεις!

πηγη

https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2022/07/v-me-n-ovo-o-voan-h-4-oh.html?fbclid=IwAR3lrqMOanPAmo7_I9O18UxAbt9-QhBiKVUrz3RAQmgQ7OjAXe6YQfQIxsQ

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr