Home Greek News Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΩΜΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΩΜΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ

by _
0 comment 164 views

Ο ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΧΡΩΜΟΣ ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ


“Βόρεια Μακεδονία”, Turkaegean, τι άλλο θα δώσουν οι Εθνομηδενιστές;…

-Του Παναγιώτη Αποστόλου, Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  /  www.egerssi.gr

Η Επιτροπή Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUIPO) κατοχύρωσε τον εμπορικό όρο “Τουρκικό Αιγαίο (Τurkaegean)” στην Τουρκία! Η ΕΕ των εταίρων – μελών κρατών, της οποίας μέλος (εκ των αρχαιοτέρων) είναι η Ελλάς! Της οποίας δεν είναι μέλος η Τουρκία!

Έτσι για άλλη μια φορά ο “γκρίζος λύκος” Πρόεδρος της Τουρκίας Ρ. Τ. Ερντογάν, έπιασε στον ύπνο τον “άχρωμο γατούλη” Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εκθέτοντας ανεπανόρθωτα την ελληνική κυβέρνηση!

Αφού οι παμπόνηρες προσπάθειες της Τουρκίας είχαν ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2021, όταν κατέθεσαν την αίτηση στην EUIPO για να γίνει αποδεκτό το Τurkaegean, ως εμπορικό σήμα για τουριστικούς σκοπούς, που ωστόσο δημιουργεί δεδομένα στην ΕΕ, η οποία εμμέσως πλην σαφώς αναγνωρίζει ως τουρκικό το Αιγαίο μας!

Αυτή η επιτυχία της Τουρκίας ανοίγει την κερκόπορτα αλώσεως του Αιγαίου μας, με τη σύμπραξη της ΕΕ, των τάχατες συμμάχων – εταίρων μας, αλλά επί της ουσίας άσπονδων παραδοσιακά εχθρών μας, αλλά και της ανικανότητας της κυβερνήσεως Μητσοτάκη να προασπίσει τα ελληνικά συμφέροντα!…

Διαβἄστε περισσότερα ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%bf-%ce%b3%ce%ba%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%bf%cf%83-%ce%bb%cf%85%ce%ba%ce%bf%cf%83-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%ce%b1%cf%87%cf%81%cf%89%ce%bc%ce%bf%cf%83-%ce%b3%ce%b1%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7%cf%83/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr